Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā jau visiem, bet tomēr savādak!

Reitings 5
Reģ: 29.11.2011

Sveikas, meitenes! Rakstu šeit, jo netieku pati ar sevīm galā! Man, teiksim tā, šobrīd ir draugs, kuru pazīstu jau sen, bet kopā esam 8mēnešus. Viņš ir 2 gadus jaunāks par manīm. Septembrī bija periods, kad bijām izšķīrušies, jo viņš pateica, ka viss beidzies... Tad kad viņš to pateica, es izdarīju ļoti daudz stulbības, sākot ar to, ka pataisīju viņu draugu priekšā sevi par lielu muļķi, pēc mūsu pēdējās sarunas, man bija tādas domas, ja nebūs viņš, tad man neko citu nevajag un sadzēros zāles, iedzēru par daudz un tādā garā. Tas viss notika pirmajās divās dienās, pēc mūsu sarunas. Tā nu gāja laiks un centos viņu aizmirst, bet, protams, bez izmaiņām. Kad gāju ārā, noteikti vajadzēja noiet gar viņa kojām, ar domu, ja nu viņš mani ierauga. Pēc kāda laika, man bija skolā iesvētibas, kuras iepazinos ar pēc izskata smuku vīrieti, kas ir pusotru gadu vecāks par mani. Tā nu mēs palēnām sākām sarakstīties caur sms, bet nu to darīju, tikai lai aizmirstu savu bijušo! Pagāja mēnesis, pat nedzudz vairāk un mans bijušais atnāca pie manīm un lūdz piedošanu un teica, ka tas laiks bija nepieciešams pārdomām, ka viņš jau pēc trešas dienas zināja ka mēs atkal būsim kopāā, ka viņš mani ļoti mīl un un pa šo laiku ar nevienas citas nav bijis kopā un tādu domu pat nepieļauj! Teikšu godīgi, ka tas mani šokēja, jo tad sāku pārmest sev, kā es tē vareju.. Tagad mums ir visai daudz strīdu par to, ja viņš redz, ka man kāds zēns atraksta sms. Tad viņš saka, ka vinam viss vienalga, ka es viņu krapu un tādā gara, lai gan es zinu, ka ta nemaz nav.. Ir izveidojusies tāda situācija, ka nezinu ko darīt, pie kā palikt! Ar manu tagadējo mums ir tik daudz kopīgu atminu, tik daudz piedzīvota, es zinu visu par vinu, pazīstu vina gimeni, viņs ir mana pirmā mīlestība, vienigi mani vecāki ir pret mūsu attiecībām, kas ir liels mīnuss.! :-(

Bet tas otrs ir visai saprotošs, gudrāks, bet viņš nezina, ka man vsp ir draugs, viņš domā, ka esmu pilnībā brīva meitene! Esmu panikā, jo nezinu, ka rīkoties, kā pareizi darīt, jo negribu nevienam pāri nodarīt! :-( Tapēc,lūdzu palīdziet man šajā situācijā! Ko man darīt?? :-(

29.11.2011 17:29 |

Reitings 118
Reģ: 26.11.2010
nu es personīgi uzskatu, ka nevajag domāt par tām skaistajām atmiņām, jo tāpēc jau tās ir ATMIŅAS.. liels mīnuss ir tas, ka tavi vecāki ir pret - drošvien tam ir iemesls,jo vecāki jau grib tikai to labāko tev! ja tev tas otrs puisis liekās patiešām jauks un vari iedomāties sevi kopā ar viņu, tad mēģini.. būs jau grūti, bet vēlāk tas var attaisnot ciešanas! :)
29.11.2011 17:35 |

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009
Nu moins!! :-D :-D :-D

Neveido neko jaunu ja neesi pilnībā atvadījusies no vecā, un iemācies runāt skaidru valodu un pieņemt konkrētus lēmumus pati.

Kādam jau noteikti nodarīsi pāri kaut arī negribi.

Nu neviens tev nevar ieteikt rīkojies tā vai tā. Tava dzīve, tava atbildība par pieņemtajiem lēmumiem!

Veiksmi! :-)
29.11.2011 17:39 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
es turpinātu ar to jauniepazīto pusi :-)
29.11.2011 18:06 |

Reitings 281
Man bij liidziiga situaacija. Tik atshkjiriiba taada,ka mans bijushais apjeedza,ka esmu lielaa miila vinjam, apmeeram peec 5 meeneshiem. bet es pa to laiku jau biju iepazinusies ar fantastisku puisi, un logiski,ka nenjeemu vinju atpakalj. Un nenozheeloju. Nez, es kautkaa neatziistu to ieshanu prom un naakshanu atpakalj.
(sorry, nav garumziimju:))
29.11.2011 18:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es divreiz uz viena grabekla nekaptu.
un ja puisis tik loti runa par to, ka tu vinu krap...varbut der aizdomaties, ka pats tevi pameta citas del, piekrapa??
29.11.2011 18:58 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Kam tev to mulkji atpakalj njemt un veel pie tam jaunaaku par tevi. Saac dziivot jaunu dziivi bez vinja.
29.11.2011 19:16 |

10 gadi
Reitings 886
Vinsh tevi pasuutiija Jo iespeejams ka Bij uzradusies kaada cita. Nemaalee sev acis ciet un ieklausies ko tev saka meitenes. Un ar jaunaaku nekad nebuusi laimiiga. Ne velti tavi vecaaki Bij pret juusu attieciiibaam.
29.11.2011 19:19 |

Reitings 101
Tu raksti, ka ar to otro vīrieti satikies tad, kad bijāt pašķīrušies, tāpēc nesaprotu, kāpēc Tu vaino sevi, ka esi krāpusi viņu? Tajā brīdī Tu biji brīva meitene un tev ir visas tiesības justies laimīgai.
Un, ja viņš tevi patiesi stipri mīlētu, viņš NEKAD tev nepagrieztu muguru. Ja viņš vienreiz aizgāja, aizies arī otro reizi.
Jebkurā gadijumā kāds tiks sāpināts, bet, manuprāt, tev ir jābeidz domāt par citiem un jāsāk domāt pašai par sevi. Ko Tu vēlies? Kas tev ir vajadzīgs? Vai Tu esi šobrīd laimīga kopā ar viņu?
Ja es būtu tavā vietā, es, kā teiktu,
izvēletos sevi. Pamestu viņu un sakārtotu savu dzīvi, atrast iespēju būt laimīgai vienai un dotu iespeju otram puisim sevi pierādīt. Bet ,protams, lēmums ir jāpieņem Tev, jo mēs, cosmo meitenes, nevaram pieņemt lēmumu tavā vietā!
Vēlu atrast pareizo ceļu! :-)
29.11.2011 22:26 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Var jau gadīties visādi - ka atgriežas viens pie otra un saprot savas kļūdas un vairs nekad, nekad nešķiras un ir tiešām laimīgi vai ka sāk jaunas attiecības un aizmirst vecās un viss ir baigi labi, vai sāk jaunas attiecības un nevar aizmirst vecās un nav viss ok. Nevar jau zināt, dari, kā sirds liek, tikai neminstinies un nešaubies, ja vēlies, tad izvēlies un esi pārliecināta un laimīga. Ja nevari izvēlēties, izbeidz attiecības ar abiem.
29.11.2011 22:43 |

Reitings 1055
Sammia, kāpēc "ar jaunāku nekad nebūsi laimīga"? Vēl pie tam, ja tikai 2 gadus jaunāks.
29.11.2011 22:46 |

10 gadi
Reitings 886
Taapeec ka agri vai veelu janaaks skatiisies uz jaunaakaaam. Ar lielu gadu starpiibu arii nav paaraak labi, Jo viirieti var iedziit baigajos kompleksos. Bet nu kaadi kuram uzskati. Es labaak izveeleetos vecaaku par mani. Vismaz dziivee nepaarmetiis kaut ko tizlu.
29.11.2011 23:01 |

Reitings 2230
Sammia,piedod, bet Tev ir aprobežota domāšana. Tu laikam dzīvē vadies pēc kaut kādiem stereotipiem- sākot ar to, ka vīrietis nedrīkst redzēt sievieti treniņbiksēs un bez kosmētikas un tagad vēl tas, ka '' ar jaunāku puisi nekad nebūsi laimīga''. Nu kas tas par bullšitu? Manējais arī ir mazliet jaunāks par mani, bet es teikšu atklāti, ka arī daudz labāks par tiem ex, kuri bija vecāki par mani. Vecums neko nenozīmē.

lellīte- Tev nav jājūtas vainīgai. Puisis pats vainīgs, ka aizbēga un pēc tam izdomāja rāpot atpakaļ, Tev bija visas tiesības dzīvot tālāk. Tagad pati apdomā vai tiešām ir vērts divreiz kāpt uz tā paša grābekļa. Saliec kopā visus plusus un mīnusus..
29.11.2011 23:17 |

Reitings 1055
Sammia, tik pat labi vecais var sākt skatīties uz vēl jaunākām par Tevi. Vai nu, neatkarīgi no vecuma, vnk uz citu. :-D Es arī nepiekrītu, ka ar jaunāku nevar būt laimīga. Ja nu vienīgi brīdī, kad sievietei ir kādi 23 un vīrietim 17, un viņš tikko beidzis pamatskolu, tad varētu būt problēmas. :-D Bet nu nejau pieaugušiem cilvēkiem, kuriem tikai 2 gadu starpība, uzreiz zīmogs pierē, ka nekas labs nebūs. Nav, nav tā.
29.11.2011 23:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!