Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

PALĪGĀ! Vajag IDEJU, vajag palīdzību!

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009

Lieta tāda, ka jau 2vas tēmas man ir izbrāķētas, un tagad esmu kraujas malā - man joprojām nav BD tēma mediju/žurnālistikas specialitātē.... Lūdzu, palīdziet ar ieteikumiem un idejām...

Zinu to, ka laikam vēlos kā metodi izmanotot kontentanalīzi vai intervijas un aptauju, bet tieši ko pētīt - nav virne jausmas.

Kā jums liekas - kas būtu interesants noskaidrot analizējot žurnālu saturu?

Katrā ziņā - vienkārši sakiet savas idejas, lai man rodas kkāda vīzija...

Un vēl - kādai nav kāds gatavs materiāls par lēmumu pieņemšanu ES institūcijās?!?

28.11.2011 00:15 |

Reitings 1784
STEIDZAMI :'-(
28.11.2011 00:30 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kādēļ seksa tēma žurnālos mēdz gūt virsroku, piemēram, īpaši jau Cosmo.
Kkas par to, cik daudz no visa sarakstītā ir patiesība. Krāsu ietekme uz reklāmu un cilvēkiem žurnālos.
Ceru, ka kaut nedaudz palīdzējU!
28.11.2011 10:29 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Es reiz savā bakalaura darbā pētīju politikas ziņas laikrakstā Diena pus gada periodā. Tur gan apakšā bija stāsts, kāpēc tieši Dienā, kāpēc tieši poltikas un, kāpēc tieši tajā pusgadā. Tagad jau maz ko no tā atceros, bet kvantitatīvā kontentanalīze man bija (manuprāt, analizējot medijus, ir praktiski neiespējami izvairīties no šīs metodes), pētīju dienaskārtību, ziņu tēmas, līdus.

Man jau liekas, ka žurnālistikā ir tik daudz, ko pētīt. Man bija kādas trīs iespējamās tēmas, ilgi nevarēju izvēlēties, jo viss likās tik interesants. Aizej un bibliotēku, paskaties iepriekšējo gadu darbus un atradīsi idejas.
28.11.2011 10:55 |

Reitings 1784
Paldies par komentāriem. Esmu skatījusies iepriekšējos darbus, bet nekādas domas nerodas. To, ko gribēju pētīt ir paņēmuši jau citi kursabiedri.

Vēl kādas idejas, lūdzu?
29.11.2011 15:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits