Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

izmisums un dusmas.

 
Reitings 64
Reģ: 16.10.2011

Tātad, nezinu pat kā lai iesāk, bet man ir vajadzīgs jūsu viedoklis, padoms! Ir tāda situācija, ka tgd tākā mūsu māte ir ārzemēs, strādā, un mēs ar māsu dzīvojam ar tēvu, esam abas ievērojušas, ka viņš pastiprināti kkur braukā sazvanās, galvenais ,k a acu priekšā, protams, biju ievērojusi to arī iepriekš, bet ne tik bezkaunīgi. Nebūtu tik ljoti traki, ja vēl tas būtu viss. Mēs jau labprātāk dzīvotu atsevišķi, bet tākā man vēl pāris mēn. līdz 18, tad ne. Viņš iedomājas, ka ir kkāds galvenais, ka var darīt visu, un uztaisa tā, ka mēs esam bezspēcīgas un nevaram paust nekādu viedokli vai pateikt ko pretēju viņa teiktajam, krocg ir tā, ka ja patiksi ko pretī viņš nk fiziski ietekmēs, bet galvenais, ka viņam tas šķiet normāli, bērnībā atceros bija līdzīgas situācijas, jo arī tad mūsu māte brauca uz Angliju. Man tas viss šķiet tik ļoti nepareizi, un tā arī ir , bet viņš to nekad nesapratīs. Tāda sajūta, ka viņam visi borē smadzenes, viņa ''māmiņa'' tā vecene. Tas vnk liekas debīli, cik viņa var šķist viņam svarīga, ka pat telefonu vinai pirks, taču tajaa pašā brīdī, mums katru 'santīmu' skaita,piemēram. Un, protams, ka mātei nav vienalga, viņa bija gatava braukt atpakaļ, bet tad viņa to darītu jau 2. reizi, un arī tgd viņu tur knapi paņēma, dēļ tā, ka viņa jau vienreiz viņa dēļ bija lauzusi līgumu(cits stāsts) Es vnk nesaprotu, kāpēc viņa nešķiras, vinja domāja, ka atbraucot viņa dēka beigsies, bet nebeigsies, taču, jo viņam manu māti nevajag. Mēs jūtamies bezspēcīgas, ko mēs varam darīt, mēs nevēlamies, lai māte uztraucas un brauc mājā, jo viņai pašai savai veselībai vajag naudu,un lieki peibist, ka arī viņš pats kaut netik lielā mēra bija vainģs, ka viņa aizbrauca, dēļ sava skopuma. Es viņai 101 reizi esmu teikusi, lai viņa šķiras, kaut mūsu dēļ, bet tas viss arī ar sarunu beidzas, viņa saprot un zin, ka tas ir necilvēcīgi, bet situācija ir tāda, ka finansiāli mums 3jām būtu dzudz grūtāk, jo viņa nepelna tik daudz.

26.11.2011 15:27 |
 
Reitings 64
Reģ: 16.10.2011
*viņa ''māmiņa'' un tā vecene.
26.11.2011 15:28 |
 
Reitings 64
Reģ: 16.10.2011
galveinais, kas neapmierina, un bez kā vis būtu ok, ir viņa attieksme un nostāja pret mums abām. Tas ka viņs idomājas un atļaujas pārāk daudz. Es neuzskatu par normālu, to ka viņš vicina rokas, draud ar siksnu un piebilst, ka,ja kas nepatīk ''ejiet uz sociālo dienestu''. nu wtf. tas ir kkāds murgs! tikpatkā pērc aizsardzības kkādus līdzekļus, lai nebūtu bail pašai savās mājās, jo viņam tās duzmu lēkmes uznāk pa retam, piemēram šodien, pēc tā, kad bija atkal pie viņas.tiešām nezinu, ko darīt, jo kkur sūdzēt savu tēvu, neliekas īsti pareizi, kaut viņa rīcība sāpina nu šausmīgi.
26.11.2011 15:33 |
 
Reitings 25
Reģ: 29.01.2009
Ljoti zeel ka jums taa,un skumji ka miesiigs teevs var taa rikoties...suudzet,es domaju,ka nav jeegas jo peectam var buut veel trakaak jums pashaam,es domaaju ka vieniigais variants ir paciesties tos paris meneshus lidz 18 un tad mekleet citas dzivoshanas iespejas,varbuut vecvecaaki vai radi pie kuriem vareetu padziivot....censties to atlikusho laiku peec iespeejas mazaak konflikteet un kautkaa meiginaat izvairiities peec iespeejas vairaak no kontakta ar vinju,varbut,ja tas ir iespejams un "teevs" kartejo reizi neibildiis censties uz kautkadiem trenninjiem vai nodarbiibam pastaigaat,lai laiks kas japavada majaas saiisinatos...
Ceru situacija uzlabosies un jums ar maasu nebuus vairs jaaciesh no teeva riiciibas.... veelu visu to labaako!!!!! :-)
26.11.2011 17:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits