Neļauj vilkt to ko vēlos.

Reitings 94
Reģ: 29.01.2009

Sveikas.

Nesen iegādājos jaunus augstpapēžu zābaciņus tieši šim gadalaikam. Neko pārāk augstu vai uzkrītošu, vienkārši parastus melnus augstpapēžu apavus. Kad esmu ar mīļoto kopā varu pucēties un vilkt ko un kā man patīk(būtībā velku vairāk solīda rakstura drēbes, ieturētas bet tādas kas izceļ ko vajag izcelt, taču bez pārspīlējuma, jo ciest nevaru vulgaritāti). Nu lūk, problēma radās tāda, ka mīļotais ir ĻOTI negatīvi noskaņots, ka neesot viņam blakus ģērbtos tā kā man patīk, un pieminot, ka šodien vēlos vilkt augstpapēžu apavus sākas liels strīds pat līdz nerunāšanai. Pamato viņš to, ka es viņaprāt piesaistīšu pārāk daudz uzmanību un viņš ir greizsirdīgs. Labi, es piekāpos.. nevilku, jo nav tā mana mīļākā padarīšana. Taču..es nespēju sadzīvot ar to, ka nevaru ģērbties sievišķīgi. Es viņam miljons reižu esmu teikusi, ka es vēlos vilkt kas man patīk, tāpēc, lai pati justos apmierināta ar sevi, bet viņš uzskata, ka bez viņa man tas nav nepieciešams. Brīžam sajūtos, kā musulmaņu sieviete, kurai būtu vispār jānēsā parandža. Kā man viņam ieskaidrot, ka man nav nekādi slēptu nolūku?? :D :-(

21.11.2011 22:07 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Esmu savā dzīvē arī ar šādu problēmu saskārusies, vīriešus nostādīju fakta priekšā, ka apģērbs an ir svarīgs un, ka nenorādīs ko man vilkt un ko nevilkt, man patīm labi izskatīties :-)
22.11.2011 00:13 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es kaut kā iespītētos, ja būtu tik traki, un sāktu staigāt trenuškās. Gan viņa klātbūtnē, gan visur citur. Man būtu vienalga, ko sveši cilvēki domātu, bet interesētu, vai tiešām viņam patīku tāda ikdienā nekāda.. ķep ļep
22.11.2011 00:39 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
nekad nepaklaujos viriesa iegribam, ja vinam nepatik ka gerbjos, jo tas nav normali.. pa krasoshanos tik reizem uzmet lupu, kad eju ara :D bet reizem gribas ta pat skaisti sagerbtis uzkrasoties un iziet kkur :)
22.11.2011 00:41 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mans bijušais līdzīgi uzvedās.. Pilnīgs stulbums, manuprāt! Nedrīkst ļaut vīrietim sevi pakļaut...
22.11.2011 01:20 |

Reitings 2336
Man bija pretēja problēma- vīrietis vēlējās lai valkāju zeķes ar zeķturiem, topiņus ar lieliem dekoltē, augstus papēžus, minīšus, mežģīnes utt. :-D
22.11.2011 01:33 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
man bija tā, ka puisis tikai izteica aizrādījumu par īsām kleitiņām vasarā, nu viņam tiešām šķita,ka ir pārāk īsa :-D bet nu es daudz neklausījos, un tagad viņš liekas mierā, vispār neko nesaka. :-)
manējais vispār ir tāds,ka nekad nesaka, vov, tu izskaties lieliski :-D viņš man izsaka komplimentus tikai tad,ka pajautāju, kā izskatos :-D un tikai tad no tās atbildes var spriest, vai viņam patīk vai nē :-D
tāds viņš man ir 8-)
22.11.2011 01:37 |

Reitings 633
Nu, man tas liekas ļoti stulbi no vīrieša puses.

Par laimi manam draugam ir veselīga attieksme - viņam nav nekas pretī, ja patīku kādam citam, ja uz mani atskatās vai ja ballītē dejoju ar kādu citu - protams, ja tur nekas vairāk nav. n tā kā viņš man uzticas, tad zina, ka tur nekā vairāk arī nav. Un es savukārt zinu, ka viņš man uzticas un muļķības nedaru :)

Uz šādu izgājienu es puisim atbildētu, ka valkāšu to, kas man labāk patīk, jo ne jau viņam, bet gan man ir tajā apģērbā jāstaigā un tas ietekmē to, kā jūtos. Es nevaru saģērbties tā, ka man pašai nepatīk un justies labi.

Manuprāt, ja neģērbies pārāk izaicinoši (saprotu no tevis teiktā, ka ģērbies visai pieklājīgi), tad šāda prasība ir nepamatota un lai taču viņš iet galīgi... (e)

22.11.2011 01:48 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
es tevi saprotu. ar tāda tipa puišiem darīt, ko gribi, nav viegli, jo viņi sāk draudēt ar visādām sankcijām vai pat šķiršanos. bet laikam pareizākais ir neuzķerties. ja prasības ir absurdas, tas vnk nozīmē, ka viņš grib kontroli, bet tas nav normāli.
22.11.2011 14:53 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
man šķiet,tas tā kā tāds slēptais kompliments autorei no viņas vīrieša puses- tipa tu tik seksīga,ka baidos,ka kāds tevi nocels, sevišķi ja vēl izrādīsi savu skaistumu...
ja Tev ir drosme un nav kompleksi,vari pamēģināt darīt pretēji,floksīt - sāc ģērbties nevīžīgi,kad ej kopā ar viņu - vecos boyfriend džinsos,kedās vai botiņās, platās maikās neitrālās krāsās ,kas neizceļ augumu,galvā liec keponus un adītas mices, kombinē klāt omes tipa džempīšus,visādus 90-to gadu stiligākās mantas un redzēs vai viņš pats nebūs tas,kas pēc laiciņa sāks dziedāt citu dziesmu :-D saki,ka turpināsi tā ģerbties esot kopā ar viņu,kmr viņš Tev neatļaus vienai izejot ģērbties kā Tu gribi 8-) ;-)
22.11.2011 17:21 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man šķiet, ka tas ir taģiski, ka tik pats nelaiž pa kreisi, ja jau tā satraucas par tevi.
22.11.2011 21:00 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ha, tieshaam, izteelojos skatu - peec kaarteejaa kashka, kad taisaties iziet un vins nelauj vilkt svaarkus, papeezus utt., tu atgriezies ar vina dzinsiem, kedaam, platu sporta dzemperi ar kapuci muguraa - lets go!, ja vinam kaut cik ir humora izjuuta, vajadzeetu pasmaidiit tomeer..
Man vispaar patiik, ja noraada, kad ir pa traku, vietai neatbilstoshi, un dod konkreetu ieteikumu, jo man ir taada diezgan.. slaavu tendence reizeem... :-D

Bet nu shitais ir pa traku, puisim mazveertiibas kompleksi, diez vai tajaa ir kaada tava vaina.. :-/
22.11.2011 23:15 |

Reitings 16
Reģ: 23.11.2011
sievietes ģērbjas vīriešiem..un arī citām sievietēm

ko tur piebilst mazvērtības kompekss, vai arī izbauda savu varu pār tevi.sievietei jābūt tiesībām ģērbties, kā vēlas un, ja vīrietis sāk tajā diktēt savus noteikumus, tas ir arī privātipašnieciskums
23.11.2011 18:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neka neieskaidrot. cilveku audzina lidz noteiktam vecumam vecaki, pec tam jau viss.
24.11.2011 03:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits