Ok, prezervatīvu papildus var lietot, lai nenoķertu kādu slimību. Bet kāpēc jādzer AK, jābojā organisms, ja tiek dzertas kontracepcijas tabletes? Ir aizmirsta iedzert?
Noteikti nedrīkst dzert vēl AK - nu kamdēļ mocīt savu organismu ar megalielu hormonu devu? OK arī pašas par sevi pasargā no grūtniecības. Tieši tādēļ jau tās lieto :)
Ja viņa tabletes dzer jau kādu laiku, nav nekas izlaists, nav bijusi vemšana, nu tad noteikti nevajag lietot vēl AK. Nekas labs tas noteikti organismam nebūs.
Tu vispār zini, kādu funkciju pilda kontracepcijas tabletes? Nākamreiz vēl marles uzpurni uzvelc gan sev, gan savam partnerim. Un vispār ar seksu drīkst nodarboties tikai sterilā inkubatorā.
p.s. Gājiens ar "man jāpalīdz draudzenei" gan bija ļoti viltīgs. Tāpat visas saprata, ka šī "problēma" ir tava. :-D
Nē, nekas nav jādzer. Un ja partneris stabils un uzticams, arī prezervatīvs nav jālieto.
Cik tai draudzenei gadu vispār? :D Man likās, ka mūsdienu sievietes ir izglītotas šādos jautājumos (t)
Tas ir tikai loģiski, ka lieto prezervatīvu, ja pazīstami tikai 3 nedēļas + nevar zināt vai tas vīrietis netiekas ar vēl kādu sievieti.
Kontracepscijas tabletēm papildus nav nepieciešams lietot AK, lai Tava draudzene neuztraucas:)
Es pat īsti nezinu kāpēc viņa sāka lietot OK, viņa tāda paranoiska attiecībā uz grūtniecību. Vienkārši šobrīd viņai tāds periods ka ir vairāki vīrieši. Laikam tāpec.
Es jau viņai teicu pirms viņa sāka lietot OK, ka priekš viņas tas nav nepieciešams ja nav patstāvīgs partneris, viņai būtu jāizvēlas citas izsargāšanās metodes. Bet viņai šausmīgi bail no grūtniecības iestāšanās, un nevienu citu neklausīja.
Nu man pilnīgi vienalga, vai tā ir Tava vai draudzenes problēma, tam jau nav nozīmes, taču jocīgi gan, ka Tu, būdama precēta sieviete, nezini šādas lietas ;-)Acīmredzot līdzīgā situācijā Tu arī tieši tāpat šaubītos, un tas nu gan nav īsti labi ;-)
Uzskatiet mani par ko gribiet, bet es varbūt tāpat jautātu šo jautājumu arī ja man tā būtu noticis. Neēsmu tik izglītota šajā jomā. Uzskatu ka zinu pamatus un ar to pašlaik pietiek. ;-)
Tā kā man lietojot OK viss bija kārtībā, es par to pat neaizdomājos, ko darītu ja tā notiktu.
Zinu kas ir OK un no kā tas pasargā, un man ar to, tad kad lietoju OK, pietika, jo uzticējos šīm tabletēm.
Viņa man vienkārši pajautāja vai var dzert AK ja dzer OK un viss. Drošivien tāpēc ka uznāca liela paranoja ka paliks stāvoklī.
Viņa ne visam uzticas 100%. Un neko citu viņai iestāstīt nevar. :-/