Laikam diezgan pašnāvnieciski te rakstīt to, ko tūlīt rakstīšu, bet ok - varbūt kādai atkal tiks prieks nolasīt morāli vai vismaz izlādēt negatīvās emocijas. :)
Nezinu, vai nemērķēju par augstu, uzskatīdama, ka vīrietim pret mani ir mīlestība, jo mājās jau ir sieva, tomēr kaut kas tur ir, ja jau divus gadus pat pēc paaugstinātas tonalitātes skandāliem uz velna paraušanu un mierīgi izteiktiem apgalvojumiem mūsu sakars tā arī nav beidzies. Teiksiet, tā nav mīlestība, bet vienkārši vājš raksturs? Pilnīgi iespējams. Viss, ko es zinu, ir tas, ka šovakar, pēc garas darba dienas, zinot, ka esmu slima, vīrietis uz dažām stundām atbrauca pie manis, izvārīja man zupu, nodrošināja ar kārumu krājumiem, savīstīja segās, sabučoja, pateica, lai dodu ziņu, ja man kaut ko vajag un aizmidzināja savā azotē. Ar šo es nevēlos šāda veida attiecības slavēt vai pelt, tikai gribēju teikt, ka nedomāju, ka sieva viņam ir vienaldzīga, bet atļaujos apgalvot, ka arī es tāda neesmu. Nevēlos arī dalīt kategorijās - pirmā, otrā vai septītā plāna loma, tas lai paliek viņa ziņā. Un nepaģēru mani iecelt "svarīgākās" mīlestības kārtā. Vienkārši dzīvoju un ceru, ka tas pāries gluži kā gripa un gan viņš, gan es spēsim dzīvot tālāk, ieguvuši to pieredzi, kas noderēs turpmākajā dzīvē. :-)