Nestrādā 34 gados!

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011

Šovakar man radās pārdomas, man labam draugam ir draudzene kurai ir ~34 gadi, viņai ir vidējā profesionālā izglītība un viņa nekad nav strādājusi, vienmēr viņai ir bijis draugs kurš viņu uztur, nekad nav precējusies, nav bērnu, šobrīd viņa vienkārši dzīvo pa mājām, viņš strādā labi atalgotu darbu!

Kā jūs to vērtējat?

16.11.2011 01:42 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Uzskatu ,ka tas ir tikai apsveicami, ka viņa ir tāda sieviete, kura satiek vīriešus, kuri viņu novērtē un ir ar mieru izdabāt tiktālu, lai viņai nebūtu jāstrādā. Es zinu pat vairākus pārus, kur vīrietis strādā ļoti labu darbu, un šīs sievietes principā nemaz nestrādā.Viņas dara mājas darbus, no A-Z, tas ir viņas darbs.+Ja tomēr jau paliek pārāk garlaicīgi, tad izmācās pielikt tos nagus, vai skropstas.
16.11.2011 17:09 |

Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
super...bet no vienas puses tas viss var aatri beigties un tad vinjai var iet smagi,ja nav pieradusi pie darba:(
16.11.2011 17:17 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Un tad Jums, mīļās maka cilātājas, būs viņa jāuztur:(:(
16.11.2011 17:20 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Ja godīgi, es arī tā gribētu!man pat nebūtu žēl nomest zemē savus sešus augstskolas gadus! ;-) man nepatīk strādāt!
16.11.2011 17:22 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
dzive var but visadi momenti,man pashlaik ari ir 'klusais periods'-darba man nav.dzivoju arzemes ar savu ligavaini.
es vienmer esmu bijusi patstaviga,bet tagad vnk darbu nevaru dabut,es censhos un daru viskaut ko,kas man paatrinatu darba atrashanu, bet tas viss prasa laiku-iemacities jaunu valodu utt..
izglitiba man ir tikai gjimnazijas, nomacijos vienu gadu arzemes,jutu,ka tas ir par traku-izputinaashu savus vecaakus,kam mani vislaik jaauztur. to es negribeeju.taapec izveeleejos pamest skolu,paarvaakties pie viiriesha. vinjhs man perk visu-shampunu,edienu,maksa dzivokli,manus valodu kursus,ziemassvetku kleitu,ko vilkshu,kad iesim uz vinja darba z-sveetku balli.
tagad esmu staavoklii...
berninjhs maijaa buus klaat,par ko esam ljoti prieciigi,bet ,protams,arii noraizejushies,jo tas atkal 'iesaldes' manas studiju iespejas uz gadu apmeram.

bet es nenosodu nevienu,mes jau nezinam,kaa shii sieviete juutas.-es juutos ljoti skumji un slikti,ka nevaru atrast darbu un pashapliecinaaties,lai arii runaaju 4 valodaas,bet neviena no taam,sheit man neder. man ir darba pieredze un esmu jauna un pimaatiska meitene.bet darbu vienalga nevaru atrast. tikko no viena aizgaaju. es kaut ko padaru,tad atkal 2 meen neko.tad atkal kaada izdeviiba uzrodas.tad atkal klusums.
man shaadi dziivot ir gruuti,jo es nezinu,kaa ,lai sevi realizeeju,kur lai lieku savu energjiju...
pagaidaam mans viirietis mani atbalsta,bet arii vinjhs uzskata,ka darbu man vajag,kaut vai 1-2 dienas nedeeljaa,bet vismaz,lai ir iemesls izmazgaat matus un uzvilkt zoliidaakas dreebes, un satikt citus cilveekus.

es tieshaam ceru,ka manaa dzivee shis ir tikai taads posms un man nebus jaasamierinaas ar maajaas 'seedeeshanu' uz visiem laikiem.

es noveelu jums visaam buut laimiigaak un jaukaam pret liidzilveekiem. nevajag nevienu kritizeet,mees nekad nezinam,kaadaa situaacijaa pashas varam nonaakt.

es daudz esmu teikusi-nekad! nekad aarzemes,nekad aarzemnieks,nekad maajaas neseedeeshu,nekad nepalikshu staavoklii tik jauna utt.... bet cilveeks plaano,Dievs dara.
es zinu,ka viss ir muusu pashu rokaas.
bet ,jo vairaak es uz savu dziivi paskatos,jo vairaak domaaju,ka man nav nekaadu tiesiibu kaadu nosodiit. ne jau man vinja dziive jaadziivo.
un ne jau tev mana!

16.11.2011 17:33 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
ja sieviete kaut kur izglītojas, apmeklē kursus, pasākumus, komunicē ar cilvēkiem, tad ir ok. Bet, ja tipiska mājsaimniece, tad tāda vīrietim ar laiku var sākt šķist gluži vienkārši garlaicīga.
16.11.2011 18:24 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
peljuk,tieshi taa- tas jau mani ,un es domaaju,ka arii citas meitenes/sieveites,kas pa maaju dziivojas,uztrauc- lai es vienudien nepaliktu garlaiciiga vinjam.

tev ir taisniiba.
16.11.2011 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits