NOIR
grūts gadījums,bērnu kašķis ar mammu,viņa uzlika ignoru visiem bērniem,nesarunājas,draud ar gala padarīšanu,dzīvoju pie viņas,bet vairs nevaru,par katru sīkumu viņa bļauj, kliedz,vai vispārībā nerunā,pilnīgs ignors no viņas,kaut es gribu salabt,man nekā nesanāk,bail viņu pamest,bet skatos ka citas izejas nav :'-(. Es šo kašķi neizraisīju
es esmu reāli atpalikusi-12 no tiem aktieriem nezinu :-D :-D :-D
man arī daudz laika jāpavada ar alkoholiķiem - autobusā....jeeezus, es vairs nevaru izturēt, ka katru dienu autobusā pilns ar alkoholiķiem ,smirdīgiem cilvēkiem, klepotājiem utt. es neee-vaaaa-ruuuu. Un ja es stāvu kājās, viņi visi vēl spiežas klāt :'-(
MVK, Tev vismaz ir kāds foršs pasniedzējs. Es varētu divas pasniedzējas zemē ierakt. Viena vispār ir tāda, garstāvokļa cilvēks un dažkārt liekas, ka viņa nav pārāk ilgi dabūjusi un visu izgāž uz mums. Un otra ir tāda, kas ja viņu kāds nokaitina, tad cieš nākošais kurss, kas pie viņas nāk. Šodien iepriekšējais kurss viņu nokaitināja un konkrēti mūs iegāza. Visu manu labo atzīmi sabojāja. (e)
Par sabiedrisko transportu un kontroli man vispār ir īpaši teikumi, ko viņiem veltīt, bet es jau tā esmu nokaitināta, ka negribas vēl par to sāk sarunu. Bet ja jūs turpināsies es noteikti nenoturēšos un uzrakstīšu.
Lai man piedod Āmanis un Andžāns, bet nobalsoju par Maiku Delfino! 8-)
Šodien patīkami pārsteidza Valsts Policija. Inspektore nevis centās no manis atkratīties ar manu riteņa lietu, bet gan palūdza vai nevaru ienest fotogrāfijas un riteņa aprakstu iecirknī, lai viņi var salīdzināt, ja nu gadījumā ritenis atrodas. Vismaz patīkami, ka tāda attieksme!
Man ir reāli 3 pasniedzēji, kuri tagad nāk prātā, kuru lekcijās tiešām sekoju līdzi. 2 no tiem patīk visai skolai :-D
1.kursā man nepatika tikai viena pasniedzēja, pie kuras mums šogad 70% lekciju, tad gribas skriet sienā.
Jap, es arī par Skoufildu esmu siekalojusies..Bet Maiks tomēr tāds raupjāks, foršāks! :) Lab, ka mēs neesam brīvas meitenes un kopā neejam uz klubiem medīas, zinot mūsu gaumes, toč sakautos! :D
aij, es uz aptauju neatbildēju..man reāli 4 no tiem patīk, nu, nevaru nekādīgi izvēlēties. Laikam jau man šitas patīk vislabāk - http://www.trueblood-news.com/joe-manganiello-wont-be-the-next-superman (l) Nu, ja jāatbild, kurš visseksīgākais. Bet vispār man diezgan ļoti patīk arī True Blood Ēriks, Deimons un Ītans no Lying Game.
Šodien beeeeidzot noskatījos American History X, brrrr :'-(
labs vakariņš! ;-)
piebeidzu referātu :-D atlicis tikai ievads, secinājumi un pielikumi :-D
tagad laikam būs mazliet jāpadara darba lietas un tad jau būs vakariņu laiks un jāskatās UgunsGrēks :-D
vēl tikai rīt uz skolu un tad man būs garās svētku brīvdienas. esmu pelnījusi (l)