Labrīt :)
Sēžu darbā un jau sāku gaidīt brīvdienas :)
Prieks,ka šorīt bija silts rīts,bez apledojuma :)Un saulīte uzpsīdēja:)
Brīvdienas bija ... nu bija :D 5diena bija visa vienā skriešanā un darīšanās ,kā arī pusdienas ar draudzenēm un vakarā ciemos pie krustmeitiņas uz dzimšanas dienu. Par nelaimi,biju piemirsusi par Spices iepirkšanās nakti,un aizbraucu dāvanu iepirkt tur...cik es biju nelaimīga!!! Iepēros tajā cilvēku burzmā,mašīnu nolikt nav kur,visi kā debīli grūstās...bet nebija laika braukt uz citu lielveikalu. Slimi cilvēki,kas tur ārdijās :D
Tad pēc tam sekoja ballīte..tagad apdomāju kādu laiciņu neballēties :D Gāja jau nu ārprātā jautri,bet nu arī nedaudz kauns :D Sestdien tikai 9os no rīta bijām mājās un aizgāju gulēt. Pāris stundas pagulēju un gāju uz kursiem..tā bija garākā diena manā dzīvē :D
Vakar vismaz jau mierīga diena pa mājām un vakarā biju uz 3D Muskatieriem :)
Par to avāriju,gadīties var katram visādi,bet speciāli izaicināt likteni-nav gudri. Pati iekļuvu avārijā dēļ neuzmanīga šoferi,kurš vienkāŗsi neredzēja mani un ietriecās manā pusē,mašīnas sānā,nostumjot mani no brauktuves un uzstumjot uz elektrības kastes. Beigās vēl cenšoties pārsūdzēt policijas lēmumu,ka viņš ir vainīgs uz to,ka es esot bijusi vainīga. Losis.