nezinu, ar ko sākt... šobrīd pār mani valda histērija un vēlme nošauties...
nevienai no jums šī mana situācija neliksies tik saprotama kā man pašai, bet nu mēģināšu te vienkārši izārdīties, ja nu paliek labāk... :%27-(
attiecības gandrīz pusotru gadu. iepriekš šo cilvēku pazinu jau vairākus gadus. viņš ir no tiem vēsajiem (bet ne maucīgajiem), kas nekad neizrādīs mīļumu publiski, neteiks mīļas lietas, necīnīsies par mani vai mums, ja kaut kas noies greizi... ok, samierinājos ar viņu, ka tāds ir. daudzas jau sen teiktu, nafig tāds ir vajadzīgs. jā, jūtos kā, teiksim tā - lupata.. vienmēr esmu cīnījusies, skrējusi pakaļ, lutinājusi, uķinājusi viņu, darījusi visu to labāko.. Viņš - nekad. Labi, samierinos. Es viņu mīlu nežēlīgi, viņš - es viņam patīkot. Var būt, mīlējis viņš nevienu nekad nav, varbūt viņa ģimenē tā ir pieņemts.
Šīs vasaras sākums bija perfekts (nebijām labu laiku tikušies), sekss vairākas reizes nedēļā, mīļums, jauku sms rakstīšana, utt.)... Kopā nedzīvojam, bet pa vasaru sanāca daaudz un dikti tikties un čučēt kopā. Abiem darbs. Vasaras beigas. Sākam mazliet kasīties dēļ tā, ka mani aizvainoja fakts, ka kolīdz ejam gulēt, viņš aizgriežas un guļ. Es varbūt gribēju, lai viņš mani samīļo, vai pamīlējamies, vai kaut vai parunājam kaut ko... Kolīdz aizrādu šito, viņš sāk dusmoties un ir bijis, ka bļauj, kā es nesaprotu, ka viņš grib gulēt (jo agri cēlies, vai agri jāceļas)... man, kā vājam cilvēkam, asaras uzreiz. Viņu tas kaitina.. bet tāpat - bij dienas, kad viņš ir tāā sailgojies pa darba dienām, ka nedēļas nogalēs nēsā mani uz rokām (to es saprotu tā: uķinās, izrāda mīļumu ne tikai, kad esam divatā, utml.).
Rudens. Viņš sāk strādāt nopietnāk un pa darba dienām ir prom. tiekamies nogalēs. Septembrī vēl viss bija daudz maz skaisti! tikāmies regulāri. Oktobris. Tiekamies retāk (1-2x mēnesī), ir mīļš, bet pa darba dienām mazāk mīļu īsziņu. Tuvība pa to laiku bijusi 1x.
Novembris. Viss ir dirsā. satikāmies 1x, bija ļoti mīļš, jauks pret mani. viss kārtībā. nākošajā naktī saplēsāmies tā, ka likās, ka tūlīt attiecības būs galā. Un viss kašķis tikai dēļ tā, ka atkal es apvainojos un aizrādu, ka šis aiziet gulēt, uzgriež muguru un guļ. A es gribēju viņu, kā nekā, visu iepriekšējo mēnesi tikai vienu reizi "dabūju"..
Atlikušo nedēļu nesazinamies, ja nu vienīgi es viņam aizsūtu sms. Un šajā nogalē mēs netikāmies, jo man bij jāstrādā, bet viņš - devās pie vecākiem un izdarītu viņam svarīgas lietas (Svarīgākas par mani. nu labi, ar to es arī samierinos..) nedeva man ziņu. šodien uzrakstīju skaipā (beidzot bija tā iespēja sazināties virtuāli, pa ilgiem laikiem).. viņš - pretīgā, vienaldzīgā tonī. ar īsām atbildēm, teikumiem... nonācām līdz strīdam.. secinājumi - viņš šķirties no manis negrib (un nē, viņš neteica "Negribu šķirties, jo mīlu tevi."), bet iekļaut mani savā dzīvē arī nevar... jo priekš manis neesot laika. Un tas, ka mēs tiekamies tik reti, sazinamies tik reti, mīļojamies tik reti, viņu pilnībā apmierina un biežāk nemaz neprasās).. viņam nepietiekot laika citām vajadzībām - sportošanai, savam vaļaspriekam (kas ir viņa dzīves jēga)... Jautāju, vai mainījušās jūtas - Nē. Vienīgi, viņam zb tas, ka ar mani jāauklējas kā ar mazu bērnu, vislaik jākasās par to gulēšanu (ka neļauju viņam aizmigt)
nolādēts..... kāpēc tad nevar palikt tāpat, kā bija, teiksim, vasarā vai rudens ssākumā?... un pagaišgad? kad mani un vaļasprieku viņš ļooooti labi apvienoja un nebija problēmu.... :%27-( :%27-( man gribas viņu biežāk, labprāt dzīvotu kopā, bet viņš nepiekrīt... jā, viņš ir teicis, ka neredz mani savā dzīvē (nākotnē)m, bet kas zin, varbūt tas varot mainīties.
Man šobrīd ir tik pretīga sajūta un garīgais stāvoklis... es brūku kopā, es jūdzos nost, es jūtos vientuļa, nesaprasta.... viss tas sliktākais... bet viņš - viņam vienalga.... un es ar to samierinos un kā sunītis skraidu nopakaļ, jo tač reizēm viss ir tik skaisti! ir skaistas atmiņas, sskaisti brīži, atgadījumi, daudz kas vieno un ārprātīgi spēcīgi tur pie viņa.. dēļ viņa es pametu savas nopietnās, vairāk kā 3 gadus ilgās attiecības... esmu ziedojusies līdz pēdējam.... un gala rezultāts vēl nav zināms.....
:%27-(