Vīrieši cūkas

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011

Sveikas! Vēlējos vnk. padalīties ar savu sāpi(varbut paliks vieglāk)...

Esmu pamatīgu apslimusi, tādēļ šovakar grasijos palikt mājās! Mans, nu jau bijušais, mīļotais aizbraucis ir kipa pie vecākiem otrā Lv galā!

Tā nu es guļu gultā un veseļojos.... Pēkšņi zvana viņš. Paceļu. Bet tur priekšā stādas viņa sieva un bērna māte, par kuru man pirmā dzirdēšana!

Protams man puņķi un asaras pa gaisu... Atkal zvans no viņa, paceļu, šoreiz pats runā... Prasiju kpc. šis viss utt. Viņš atbild, ka labā seksa dēļ un tas arī viss. Bijā kopā piecus mēnešus, viss likās ideāli! Vel vakar runājām pa telefonu... teica ka ilgojas, lai gaida mājās... Tgd viņš ir palicis bez dēla, sievas un manis... Lai gan ar ar nožēlu jaatzīst, ka ilgojos pēc viņa!

12.11.2011 23:29 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Jūtu līdz..vīrieši ir cūkas.varu izstāstīt stāstu no savas dzīves..iepazināmies,sagājāmies kopā ar čali,viss forši,zvana,interesējas kā man iet,dāvina ziedus...un tad vienā dienā pazūd kā ūdenī iekritis..neko neatbild...satieku viņu pasākumā...ieraudzīja mani sejas vaibsti uzreiz mainījās...nogāja man garām,neko nepateica,dejoja ar meiteni manai draugu kompānijai priekšā un tik koķetēja ar visādām meičām,laikam gribēja greizsirdību vai scēnas...ņifiga...neko nav pelnījis!nu skaisti! :-D :-D
mācaties meitenes,skataties ar abām acīm atvērtām!..tādi viņi ir...
13.11.2011 15:36 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Lai arī kā to negribas atzīt,visi veči,kas ir apkārt man - paziņas,radi utt, VISI LAIŽ PA KREISI agri vai vēlu :%27-( Savējam arī vairs neticu, man ir paronoja (e) Nezinu kā lai tam tiek pāri,veči tiešām ir mēsli!
13.11.2011 15:38 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Zanne!Tev pāries un pārsāpēs.Tici man! :-) Tikai nezvani,neraksti sms...liec mīksto! :-P Veseļojies un dari visu to,kas Tev sagādā prieku! :-) Lai Tev veicas! :-) Mēs esam stipras! (l)
13.11.2011 15:39 |

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011
Meitenes, paldies Jums par atbalstu! :-)
13.11.2011 23:32 |

Reitings 101
Reģ: 13.11.2011
Laffayete ne jau visi vīrieši ir tādi, es atkal redzu riņķī sievietes kas ir tādas, un arī protams vīriešus bet tas nav no dzimuma atkarīgs :D dažkārt cilvēks augot tā nepareizi ir iemācijies ka tā ir pareizi, plus vēl cilvēks ir vājš plus vēl pašam dzīve nav sadevusi kārtīgi pa mizu, tad domā ka var visu atļauties bet karma neguļ un visticamākais variants ka čalis kad būs jau gados nesagaidīs lai bērni apciemotu viņu, un nīks viens savā alā.
13.11.2011 23:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits