Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Necilvecigi cilveki.

 
Reitings 821
Reģ: 23.04.2011

Jau laikus atvainojos, ka nav garumzimju un mikstinajuma zimju, jo sim datoram tadu ekstru nav.

Es pat nezinu, ko velos panakt, rakstot so visu. Laikam jau neko Gribeju tikai uzrakstit blogu, bet esmu parak dumja, lai zinatu, ka to izdarit.

Sovakar atkal karteja ballite, uz kuru es netieku, jo jutos un esmu slima. BESI! as ta notiek vienmer. Es tik loti gaidiju so balliti, tik loti gribeju iepazities ar jauniem cilvekiem...bet vienaigais, ko sovakar darishu bus kartejas HIMYM serijas skatisanas un tejas dzersana...VIENATNE.

Jutu, ka man saks uzmakties sis valsts ziemas neizbegama depresija.Vel tikai nedelu atpakall biju nomaskejusi savas sapes aiz perfekta smiada un nebeidzama prieka brunam, bet sovakar...sovakar sap viss. Gan fiziski, gan morali.Sap nebeidzamas vientulas stundas saja balto sienu dzivvokli, sap parmeriga uzticesanas cilvekiem,kuriem nevajadzeja uzticeties, sap tas,ka seit nav neviena ar ko ta isti,no sirds parunaties,sap piekastais naivums un ticiba labajam cilvekos.Sap ari daudz senaki notkumi.Censos sev iestastit, ka nav verts bedaties un skumt, bet nesanak tik labi ka bija sanacis lidz sim.

Sobrid jutos nodota, piekasta, morali izvarota, pievilta un neienam ta isti nevajadziga, bet vietas, tuvakaja apkartne, kur patiesham veletos but.

Pie mammas.JA! Ja ta padoma, tad vieniga vieta, kur sobrid labprat atrastos ir pie mammas.Kopa skatities tv un est sasalusus kirsus, lasot anektoted no zurnala vaka.

Domaju par lietam, kuram nevajadzetu veltit ne mazako kripatinu savas uzmanibas, vismaz nedelu atpakal domaju, ka par tadiem cilvekiem nav verts domat. Par cilvekiem, kuri paradas manaas durvis tikai tad, ja kaut kas ir nepieciesams,tadiem, kuri izliekas par draugiem, un ari to dara tikai lai iepatiktos un izpatiktu kadam citam, un tikai tadel, ka ta vajag. Sis viens cilveks dazu menesu laika ir licis manit manas domas par vinu par viiem 180. Kapec ir jaizliekas, ka klausies, ka esi ieinteresets, ja patiesiba velies skali kliegt: Kapec tu man tagad to stasti? Man skiet, ka ar so teikumu man butu daudz vieglak samierinaties, neka ar slepenam zinam skype:vina man tikko izstastija to un to. Kapec? divaini], kamer es atrodos galda preteja puse.

Un , kapec ir jaapruna citi. Tapec, ka nav savas dzives? IR! Un ir laba dzive. Es laikam nekad nesapratisu, kapec ir citu prieksa jaizliekas par draugu, ja pec tam aizej pie ta sauktas labakas draudzenes, kura ari az muguras tiek aprunata, un nolidzina citus gar zemi? Kapec?

Un tiesi tapec, ka esmu lieciniece kaut kam sadam, mana ticiba labajam cilvekos ir sadrupusi milijonos mazu lausku. Kapec tagad ir tik gruti noticet si cilveka vardiem par to, ka telefona skana bija izslegta un ne sms ne zvani netika pamaniti...?

Es tiesam nezinu, ka atgut ticibu, ka turpinat izlikties, ka ticu meliem, ja savas domas ccensos izlemt, kur butu vislabakais veids ka pateikt, ka es zinu patiesibu un meli sap.

Dzive un cilveki mani ir daudzkart pievilusi, bet tas nu nebut nebus iemesls, kapec es sabruksu.Lai gan...iekseju jau esmu grausts, tacu tomer areji cilveki doma, ka viss ir kartiba.Lai vai ka, es nedomaju parstat darit to, ko daru un cinities par saviem merkiem tikai tapec, ka cilveki ir maitas.Vienigais, no ka es baidos ir tas, ka es vinea jauka diena varetu eksplodet. eksplodet no ta, ka mani butu parak daudz neizraditu emoci, parak daudz sleptu domu, jo parak ilgi esmu izlikusies, ka viss ir kartiba.

11.11.2011 23:49 |
 
Reitings 168
Reģ: 01.10.2011
Pirmais, ko Tev iesaku NEIZLIECIES! Tam nav jēgas, tu tikai nodari pāri sev.
Man arī bieži vien parādās Tava problēma - neticība tam, kādi tomēr cilvēki spēj būt maitas. Savu naivumu sāku pamazām pazaudēt, bet tas tomēr manī vēl ir. Atceries to, ka tādā gadījumā tie nav Tavi cilvēki! Tu savā dzīvē satiksi vēl labākus draugus, paziņas utt. Nešausti un nejūties slikti viņu stulbuma dēļ...
12.11.2011 00:01 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tātad ja pievīla tevi- paši vainīgi, zaudētāji ir viņi, jo zaudēja labu draugu..tevi..
12.11.2011 00:07 |
 
Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Consuella_ izliekos tadel, ka nevelos but viens no tiem cilvekiem-bedu cupinam. Vienmer ir bijis riebums pret cilvekime, kuri visu laiku staiga apkart noskumusi. Un, ja neizliktos, tad laikam pati ari butu tada. Vismaz sini dzives peroda, kad esmu tik talu prom no majam.
Bet paldies par viedokliem :)
12.11.2011 00:09 |
 
Reitings 168
Reģ: 01.10.2011
Tad dari visu iespējamo, lai nebūtu jāizliekas, bet dzīvotu dzīvi ar pinu krūti!
12.11.2011 00:11 |
 
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Bet tu priekš sevis esi bēdu čupiņa, jo neparādi savas emocijas. Varbūt vajag izlādēt visu uz to cilvēku un pateikt visu vienreiz acīs un vairs nekad ar viņu netikties.
Grūti atšķirt īstenību no meliem, zinu daudzus piemērus, grūti noticēt, ka tas cilvēks var būt pilnīgs pretstats iedomātajam.
12.11.2011 00:41 |
 
Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Es arī agrāk dzīvoju tajā iedomātajā ideālajā pasaulē - ka es gribu visiem pa labam un visi tieši tādi paši būs pretī. Bet tad es iepazinos ar realitāti :D
Nevajag gan domāt, ka viss ir slikti un negatīvi, bet nevajag arī pārlieku uzticēties. Galvenais, nezaudē to labo sevī, nepaliec riebīga tikai tādēļ, ka kāds ir tāds pret Tevi. Ieturi tādu kā emocionālo distanci :) Man liekas, Tu esi tāda kā es nedaudz, ka analizē katru cilvēku, kas ienāk Tavā dzīvē, pielaid pārāk tuvu. Tu nevari tā iet viegli pa dzīvi, parunāties ar kādu un pēc brīža jau aizmirst, ka esi viņu satikusi, vai ne tā ?:)
12.11.2011 00:46 |
 
Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Vienkārši vajaga izolēties no tādiem cilvēkiem, ja jau viņi tikai negatīvo Tavā dzīvē nes. Un nospļauties uz to, un dzīvot sev!
12.11.2011 01:35 |
 
Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
ZhaaveetaaPluumiite*_ Netikties galiigi nesanaaks, jo sii persona ir braala meitene. Un, skiet, ka vinam siis attieciibas ir tieshaam nopietnas.
Mazais peluks_ Par to analizeeshanu un aizmirshanu tev laikam buus taisniiba.
Laikam jau tik loti saskumu taapeec, ka pati esmu diezgan atklaats cilveeks. Pat tad, ja manas domas nav nekaadas labaakaas, saudziigi pasaku to, ko par otru domaaju.
12.11.2011 22:13 |
 
Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Nekrāj emocija sevī. Ja uzņem negāciju, laid viņu uzreiz ārā.
Izlādē dusmas un smejies tālāk pa dzīvi. Nav jau tikai 2 galējības - krāt sevī vai staigāt kā rūgumpodam...
12.11.2011 22:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits