Jau laikus atvainojos, ka nav garumzimju un mikstinajuma zimju, jo sim datoram tadu ekstru nav.
Es pat nezinu, ko velos panakt, rakstot so visu. Laikam jau neko Gribeju tikai uzrakstit blogu, bet esmu parak dumja, lai zinatu, ka to izdarit.
Sovakar atkal karteja ballite, uz kuru es netieku, jo jutos un esmu slima. BESI! as ta notiek vienmer. Es tik loti gaidiju so balliti, tik loti gribeju iepazities ar jauniem cilvekiem...bet vienaigais, ko sovakar darishu bus kartejas HIMYM serijas skatisanas un tejas dzersana...VIENATNE.
Jutu, ka man saks uzmakties sis valsts ziemas neizbegama depresija.Vel tikai nedelu atpakall biju nomaskejusi savas sapes aiz perfekta smiada un nebeidzama prieka brunam, bet sovakar...sovakar sap viss. Gan fiziski, gan morali.Sap nebeidzamas vientulas stundas saja balto sienu dzivvokli, sap parmeriga uzticesanas cilvekiem,kuriem nevajadzeja uzticeties, sap tas,ka seit nav neviena ar ko ta isti,no sirds parunaties,sap piekastais naivums un ticiba labajam cilvekos.Sap ari daudz senaki notkumi.Censos sev iestastit, ka nav verts bedaties un skumt, bet nesanak tik labi ka bija sanacis lidz sim.
Sobrid jutos nodota, piekasta, morali izvarota, pievilta un neienam ta isti nevajadziga, bet vietas, tuvakaja apkartne, kur patiesham veletos but.
Pie mammas.JA! Ja ta padoma, tad vieniga vieta, kur sobrid labprat atrastos ir pie mammas.Kopa skatities tv un est sasalusus kirsus, lasot anektoted no zurnala vaka.
Domaju par lietam, kuram nevajadzetu veltit ne mazako kripatinu savas uzmanibas, vismaz nedelu atpakal domaju, ka par tadiem cilvekiem nav verts domat. Par cilvekiem, kuri paradas manaas durvis tikai tad, ja kaut kas ir nepieciesams,tadiem, kuri izliekas par draugiem, un ari to dara tikai lai iepatiktos un izpatiktu kadam citam, un tikai tadel, ka ta vajag. Sis viens cilveks dazu menesu laika ir licis manit manas domas par vinu par viiem 180. Kapec ir jaizliekas, ka klausies, ka esi ieinteresets, ja patiesiba velies skali kliegt: Kapec tu man tagad to stasti? Man skiet, ka ar so teikumu man butu daudz vieglak samierinaties, neka ar slepenam zinam skype:vina man tikko izstastija to un to. Kapec? divaini], kamer es atrodos galda preteja puse.
Un , kapec ir jaapruna citi. Tapec, ka nav savas dzives? IR! Un ir laba dzive. Es laikam nekad nesapratisu, kapec ir citu prieksa jaizliekas par draugu, ja pec tam aizej pie ta sauktas labakas draudzenes, kura ari az muguras tiek aprunata, un nolidzina citus gar zemi? Kapec?
Un tiesi tapec, ka esmu lieciniece kaut kam sadam, mana ticiba labajam cilvekos ir sadrupusi milijonos mazu lausku. Kapec tagad ir tik gruti noticet si cilveka vardiem par to, ka telefona skana bija izslegta un ne sms ne zvani netika pamaniti...?
Es tiesam nezinu, ka atgut ticibu, ka turpinat izlikties, ka ticu meliem, ja savas domas ccensos izlemt, kur butu vislabakais veids ka pateikt, ka es zinu patiesibu un meli sap.
Dzive un cilveki mani ir daudzkart pievilusi, bet tas nu nebut nebus iemesls, kapec es sabruksu.Lai gan...iekseju jau esmu grausts, tacu tomer areji cilveki doma, ka viss ir kartiba.Lai vai ka, es nedomaju parstat darit to, ko daru un cinities par saviem merkiem tikai tapec, ka cilveki ir maitas.Vienigais, no ka es baidos ir tas, ka es vinea jauka diena varetu eksplodet. eksplodet no ta, ka mani butu parak daudz neizraditu emoci, parak daudz sleptu domu, jo parak ilgi esmu izlikusies, ka viss ir kartiba.