Par delfi, tvnet, apollo, kj, mango utml. anonīmajiem komentāriem.
Es uzskatu, ka tā nav, ka visi visiem tikai censtos uzbraukt bez pamata, vai arī es skatos no cita aspekta.
Tas, kas parādās komentāros, ir mūsu pašu sabiedrības viedoklis, un tie nav nekādi kaut kādi nez no kurienes indivīdi.
Ir labi zināt, ko domā sabiedrība, jo kurš, kas domā ar galvu, gan citādi izteiks savu viedokli par kaut kādām tēmām atklāti(!), ja tas var kaut kādīgi kaitēt viņam pašam?
Un nez vai tur ir jāmeklē iemesli, kāpēc cilvēki izsaka savu anonīmo, brīvo viedokli !?
Tas, ka komentāri ir neiejūtīgi, nepieklājīgi, aizskaroši un kādi tik vēl ne, sevišķi, ja runa ir par kādu konkrētu plaši zināmu cilvēku (piem., politiķi), protams, nebūtu labi, bet nevar prasīt no katra, kam ir savs viedoklis (un katrs viedoklis ir noderīgs), nez kādas diplomāta vai rakstnieka spējas izteikt to pašu, bet tikai neiesaistot aizskarošus vārdus.
Tā kā, lai es arī sevi sauktu par stereotipisku, man liekas nesaprotams tas viedoklis, ka šie delfi, tvnet utml. komentāri būtu nez kas drausmīgs, nelasāms un vispār vērā neņemams. Vai arī es vienkārši automātiski neapzināti šķiroju un izlasu tikai to, kas man šķiet ņemams vērā, un tāpēc mans viedoklis atšķirtos no daudziem citiem?
Un, runājot par tādām ziņām, kas tiešām ir ļoti bēdīgas (sēras, nopietnas avārijas), šķiet, ka cilvēki arī ir iejūtīgi un nekādas tādas lietas, ko nevajadzētu rakstīt, arī neraksta, vismaz neesmu redzējusi.