Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krīze vai viss?

Reitings 66
Reģ: 25.08.2011

Palīgā!

Esam ar puisi kopā jau gandrīz 3 gadus, kopā nedzīvojam (apstākļu dēļ, nevis nevēlēšanās dzīvot kopa dēļ).

Visu laiku strīdamies par niekiem, nepārtraukti, bez maz katrā sarunā. (Ne jau nopietni, bet tik un tā.)

Nav vairs dzirkstelītes. Jā, es viņu mīlu un ir grūti iedomāties, ka viņš varētu nebūt man blakus.. Bet.. varbūt tā ir labāk? Es nejūtos laimīga šajās attiecībās. Un jūtos tik slikti, ka tā. Esam daudz runājuši, negribam šķirties.. Bet es nezinu. Nejūtos piepildīta..

Varbūt kādai ir līdzīga pieredze?

Esmu izmisumā. Tik grūti.

08.11.2011 17:21 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
iespējams 3 gadu krīze? Mums ar tāda bija.. Pārdzīvojām.. Tagad atskatoties, liekas - baiss laiks bija..
08.11.2011 17:27 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
mums bija divas tādas krīzes viena 1 gada krīze, otra 3 gadu krīze. Arī šķiet, baiss laiks bija, bet pārvarējām abas, lai gan likās, ka nu viss, vairs nekas mūs nesaista. Bet nu neko, tagad plānojam bērniņu, kāzas.
Es domāju, ka daudz ko varbūt spēlē, tas ka attiecības nekust uz priekšu. Bet iespējams arī kļūdos.

3 gadu randiņi varbūt ir radījuši rutīnu, kopdzīve arī rada rutīnu, taču motivē kopīgi nākotnes plāni un reāla strādāšana pie tiem. Ja redzi, ka gribējāt mašīnu un redz kur viņa arī ir, gribējāt virtuvē taisīt remontu, un redz kur pie tā arī strādājam, plānojam kur kāds skapītis būs. Utt, utjp.
Jums droši vien ir savi nākotnes plāni, bet pagaidām neredzat to, ka kaut kas kustas uz priekšu, lai tie tiktu piepildīti, tad attiecībās ir stagnācija un apnikums.

Varbūt rakstu te galīgi garām :)

Manuprāt, šī ir krīze, kura liecina par to, ka krasi ir kaut kas jāmaina.
08.11.2011 17:33 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Pilnīgi piekrītu Kalenai!
08.11.2011 17:39 |

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
mums arī sava veida krīze. katrs esam savā valstī, viņam darbs, man skola un darbs aizņem laiku, nevaram saplānot satikšanos un visu laiku birst pārmetumi. negribam šķirties, jo vēl tikai 7 mēneši šādi jāpavada un to izturēto gadu ar attālumu negribas laist vējā tāpēc, ka ir grūti. neviens nekad nav teicis, ka būs viegli. galvenais ir saņemties un pārvarēt, jo ja nemīlētu, jau sen viss būtu galā.

Mēģiniet saprast, ko tieši Jūs katrs gribat, ieviest ko jaunu ikdienā!!
08.11.2011 19:18 |

Reitings 28
Reģ: 21.01.2010
arī man tā bija, pazuda jūtas, nezināju, ko iesākt, taču šķirties negribēju. beigās tādā dusmu uzplūdā tomēr pateicu, ka vēlos tam visam pielikt punktu un nu esmu par to ļoti laimīga. nejūtu nekādu nožēlu, liekas, attiecības nomira dabīgā nāvē.
tagad jau tiekos ar kādu citu un jūtos neaprakstāmi laimīgāka.
jāpiebilst, ar puisi bijām kopā 2,5gadus, pēdējo pus gadu mani mocīja tāda tukšuma sajūta pret viņu, vienkārši bija žēl šķirties pēc aizvadītā laika un visu laiku naivi cerēju, ka paliks labāk.
08.11.2011 19:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits