Bez ievadiem.
Pirms paris menesiem mans manejais atmeta smekjesanu. Ta ka pati nesmekjeju,gada vienreiz varbut - sava dzimsanas diena,tad praktiski esmu smekjesanas pretiniece.Ja esam kur kada kompanija un kads smekje un piedava vinjam, vienmer atsaka....ja ir kopa ar mani,hmm.
Vakar aizgaju atrak gulet,vins palika augsa, pec laika ielien gulta,pieglauzas un jutu..smird pec cigaretem,lai gan pirms tam vel pabija vannasistaba. Prasu sim - tu smekjeji? Shis aizgriezhas nost no manis un nevainiba prasa - kas tev liek domat,ka es smekeju,protams,ne! ...un pagriezh man muguru! Rrrrr, nu tas taa uzsita dusmas! Tada sajuta,ka mani par muljki uzskata. Saku shim, ka jutu tak - neko nezinot. Nu ja neko, neko. Pagriezu shim ar muguru, pec minutes apskauj mani un saka - jaa, izsmekeju vienu cigareti tagad vakara.
It ka es nejustu un it ka gruti butu pateikt! Es tacu vinjam neaizliedzu to darit, es nedusmojos par to, lai taksh to dara,ja grib, bet dusmas par - neko nezinu, neko nedariju! Nu nafig tev jastasta pasacinas! Nesastridejamies, vnk uzsita dusmas - it ka vajadzetu no manis to slept! Gribi smekjet - ludzu, es tev neaizliedzu tacu.
Dusma shorit, nezinu, bija verts bbendet sen nervus vai ne?