Late, tur nekas sarežģīts nav, es iemācījos, ir ok :D
tātad, ja kāda vēlas, iekopēju kas un kā:
- If you don't already have it, download the free PokerStars software from www.pokerstars.com
- Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab
- Click the 'Join a Poker Club' button
- Enter my Club ID number: 548550
- Enter my Invitation Code: pievienojos
visa ned nogale vienās ballēs.. (l)
labi, ka rīt brīvs.. :) jo ir par maz bdienu :D
esmu apsaldejusi muguru, un kakls sap, tā iet ka pīpēt velkās maiciņās...
bet dzīvošu! :)
rīt vēltīšu laiku mājas savākšanai, sevis sakārtošanai, un tādām lietām.. (l)
Abas dienas pavadīju mājās,tikai vakar biju mežā, pastaigājos ar suni. Šodien noskatījos 1 filmu un tagad gatavojos, jo rīt viena svarīga tikšanās ar ārstu.
Pirms kāda laika mani Rīga Plazā noķēra tā meitene, kas tās krutās nagu vīles tirgo gaitenī un iedeva paraudziņu kaut kādam sāls skrubim - jēziņ, ku labs! :) Tikko iemēģināju. Seja uzreiz tik maiga un starojoša. Labs! :)
Skatos Zelta dziesmu. It kā jau vienalga, kura dziesma uzvarēs, bet tomēr turu īkšķus par "Dzimto valodu"! (l) Tā man mīļa dziesma! :-)
es arī skatos Zelta dziesmu, vienīgā, kura tā nepatīk ir Vecais zābaciņš, pārējās ir vienalga, kura uzvarēs, jo visām gribas dziedāt līdzi. :)
Vakar izstaigājos pa svaigu gaisu, šodien pa Stockmanu! :D
Nu nafig jābojā dziesma ar Ērgli? (t) Paldies Dievam, ka te Kivičs nav ielidis. :D Man gan Millers besī, bet vakar Okartē viņš Kivičam ļoti eleganti uzdirsa! Sasmaidījos pat! :)
ah.. :D man vsp jautri :D
esmu iesaistīta vienā ģimenes skandālā, lai gan es tur ņepričom :D
es neierados tur, kur gaidīja, ja ierastos, tad laikam varētu baidīties pa ielām staigāt :D
Pupsik :D aii.. bij jabut vakar riga ballītē pie diviem draugiem.. bet es beigās neierados :D viens no draugiem sataisīja sūdus :D un viņa meitene visu uzzināja. un nu jau arī es esmu iepīta :D lai gan nekur nemaz nebiju :D un tā..