Sveikas ,foršie cosmo cilvēciņi!
Šodien jūtos lieliski, jo jau divas dienas pēc kārtas skrienu!Skrējusi neesmu jau dikti sen! Kur tie laiki! Labi, labi..kaut kādus 4 gadus!
Pēdējā laikā arvien vairāk sāku domāt par to, ka kaut kas būtu jāmaina savā dzīvē! Jo esmu vēl vairāk apvēlusies kā biju:D Izklausās jau drausmīgi. Bet līdz šim man liekais svariņš netraucēja, jo uzmanība no puišiem bija, veselības problēmas nav, viss bija kārtībā! Tātad gribu mainīties! Šis mazās pārmaiņas ietekmēja liels strīds , kura rezultātā sapratu, ka es arī neesmu eņģelis. Protams, sākšu ar vieglāko - izskatu, jo raksturu mainīt nav tik viegli! Domāju, ka centieni izmainīt izskatu ietekmēs arī raksturu- manu "slikto īpašību" dalīties priekos ar citiem.Tātad pastāstīšu par sevi! Esmu meitene:D Bet ja nopietni. Tātad man ir 22 gadi, neprecējusies, bet ļoti gribu vīru un bērnu. Pašlaik puisis nav.:( :D Mācos es saistībā ar kultūru. Dzīvoju laukos, bet mācos Rīgā. Vispār pēc izskata esmu līdzīga Adele , tā vismaz cilvēki saka. Godīgi sakot tā vārētu arī būt, esam diezgan līdzīgas!
Tātad..Nezinu kāpēc vispār tāds ievads, laikam jau tāpēc, ka man patīk runāt:D
Man radās jautājumi!
1) Cik reizes nedēļā būtu labi skriet, lai samazinātu svaru! ? Cik esmu lasījusi , ka sākot no 20 min uz augšu, kādas 3x nedēļā! Vai tā ir?!
2) Cenšos dzert tos lielos litrus ar ūdeni, bet lieku klāt citronu!Tas tak neko dižu nemaina , ne?! Vienkārši pliks ūdens tā īsti nelien iekšā:D
3)Pieņemsim, ka man samazināsies svars. Kādus krēmus lietot, lai āda būtu elastīga un neveidojas strijas, liekā āda un u.t.t , jo kg jānomet ir daudz!
Un jā..paldies tiem, kas izlasīja šo un ieteiks kādu padomiņu!