Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaa tikt galaa ar baileem?

Reitings 46
Reģ: 16.10.2011

Sveikas, meitenes!

Es atkal dziivee sastopos ar to briidi, kad jaastaajaas aci pret aci ar savu vislielaako baili. Pienaacis briidis, kad ir jaapaarvaacas, jaashkjiras, jaamaina vide, jaabuut prom no ierastaas vides un cilveekiem un jaarada jauna vide un dziivesveids. Jaabuut pashai par sevi un varbuut pat jaadziivo vienai. Ieprieksheejos gadus tas ir baidiijis un nu tas ir noticis. Saprotu, ja, par ko ilgstoshi domaa, tas piepildaas un, ka ir jaaiziet, jaaiemaacaas shis dziives skolas eksaamens, lai tas neatkaartotos atkal un atkal, bet tik un taa netieku galaa. :%27-( Tas rada stresu un trauksmi. Pastaastiek kaadas ir jums bailes un kaa esat tikushas galaa ar vislielaakajaam baileem? Piemeeram, man buutu atkal liels paardziivojums un paarbaudiijums, ja turpinaatu maaciities augstskolaa, maaciities buutu jaarunaa publiskaas runas. Pirmkaart es nemaz to nemaaku un visu muuzju, jau no pamatskolas laikiem, ir bijis bail no uzstaashanaas.

05.11.2011 14:50 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Atkārto skaļi 2reiz,3reiz dienā - atbrīvojos no...(no tā kā vēlies,teiksim bailēm par vientulību u.c) Dari to 15 reizes katrā reizē,tas reāli palīdz. Apgalvojums strādā uz tavu zemapziņu,pamēģini. Protams,tas nav vienas dienas jautājums :-)
05.11.2011 14:53 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Par to, ka domas materializējas esmu pārliecinājusies, jo sava pratā arī domāju ne tās labākās domas, tāpēc ka baidījos un baidos, tāpēc, ka neesmu pašpārliecināta, un tāpēc esmu tur kur esmu. Pašpārliecinātības trūkums ir tas kas grauj ļoti daudzas lietas.
05.11.2011 15:01 |

Reitings 46
Reģ: 16.10.2011
Paldies par komentaariem :)
05.11.2011 15:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!