Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nesaprotu.

Reitings 4
Reģ: 04.11.2011

hey damas,man ir tada problema, bij uar puisi kopa ~ pusgadu. izšķīrāmies. bet pašlaik ir tā,ka aizvien sarakstamies, vin''s man sūta skaistus dziesmas vārdsu ,bet prasa tiaki kādi tie ir, kautvai tie liekas ar zemtekstiem. kad runajam par jutam, viņš teica,ka esmu lielsika, pati lieliskaka vinja uztvere, bet saka ka vairs nejutas ta ka var mani sev klat pielaist. - ko tas pievelna nozime?

es nezinu kā rīkoties,gaidīt uz viņu? vai vnk apgriezt galus un aizmirst par viņu.

es zinu,ka mīlu viņu,tiešām mīlu. bet kā man labāk rīkoties?

04.11.2011 01:01 |

Reitings 48
Reģ: 18.02.2009
Zinaatu skirshanaas iemeslu. Juusu vecumu, attieciibu pieredzi utml. Vareetu kaut ko konkreetaaku pateikt.
04.11.2011 01:53 |

Reitings 59
Reģ: 27.07.2011
man bija tieši tāpat :-D
04.11.2011 13:30 |

Reitings 4
Reģ: 04.11.2011
Man ir 17 viņam arī. Liekas jau smieklīgi un citiem liekas,ka šādā vecumā nevarr būt mīlestība. Bet es to jūtu,un ja jūtu tad tā ir.

šis ir manas ilgākās attiecības. Un vienīgais puisis ar kuru viss aig;aja ļoti lēna un patīkamā procesā. No sākuma bijām čomi un lēni tuvojāmies tam visam.

Izšķīrāmies,jo viņš man nepievērsa tik daudz uzman''ibu kā gribēju. Un manā vietā izvēlējās mūziku.
09.11.2011 02:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits