Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

čiks un negribu viss

Reitings 50
Reģ: 08.07.2011

čau, meitenes.

es nekad nebūtu domājusi, ka lūgšu kādam palīdzību, bet tā jau liktenis mēdz ar mums spēlēties.

esmu galīgi izmisusi.

Esmu attiecībās tikai 6us mēnešus, bet sajūta kā neskaitāmus gadus. Ar puisi sākās viss ļoti ātri, pēc 2iem mēnešiem jau sākām kopdzīvi, taču tagad viss paliek tāds traki jokains. Laiku mēs daudz nepavadām kopā, viņam ir daudz savu darīšanu, man savējo, tomeŗ cenšos atrast vakaros spēku, lai pabūtu kopā, taču viņš saka, ka viņam ir par daudz manis, bet ir dienas, kad reāli satiekamies 15 min un tās pašas ir gultā, pie TV, kamēr atrubamies. Bet ko es varu darīt, ja man gribās uzmanību? Vakaros guļu un pinkšķu kā tāds mazs bērns, esmu runājusi, teikusi, ka vajag kompromisu - viņam nevajag uzmanību, man vajag. Agrāk attiecībās vienmēr biju tā stiprā, turējos, zināju, ka varu jebkurā brīdī aiziet un nebūs tik sāpīgi. Taču tagad nebūšu mājās vairākas dienas, lai viņam ir laiks apdomāties un saprotu, ka man ir neprātīgi bail no tā, ka viņš saprot, ka bez manis tiešām ir labāk. Pašai liekas nožēlojami, jo vienmēr esmu domājusi un bijusi neatkarīga un vienīgais cilvēks uz ko paļauties esi tu pats, bet tā kā neiet arī visādās citādās jomās, zinu, ka šito posmu ar šķiršanos neizturēšu. Laikam gan vienkārši gribēju izkratīt sirdi, bet varbūt kādai ir kāds padoms, kā kaut ko uzlabot.

Lai jums visām ir foršas attiecības (l)

03.11.2011 17:56 |

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011
Būs labi, ar tādu domu arī dzīvo! Domām ir liels spēks, tāpēc tici, domā labu un viss izdosies!
03.11.2011 18:05 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc vispār ir jāsteidzās ar tik ātru kopdzīvi?Es to nevaru saprast-tas nekur nepaliks!Vispirms vajag izbaudīt to randiņu laiku, iekarošanu...Nav tāpēc brīnums,ka tavs puisis jūt,ka vairs nav tās brīvības. Nav ko mocīties,labāk laist otru brīvībā!
03.11.2011 18:09 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man nāk prātā teiciens - Vīrietis ir kā elastīga lente, pavelc un tā atnāks atpakaļ savā vietā.
Vīrietim ir jādod brīvība.Es pati ļoti pie tā cenšos piestrādāt,lai nenomušītu savējo...un man pat patīk,ka mēs viens otram dodam arī savu brīvo laiku.Darba dienās strādājam,šad tad pa vakariem satiekamies.Viņš man ir ļoti liels darba rūķis...Un kaut man kādreiz gribētos viņu redzēt biežāk,es viņam neko neuzspiežu..jo zinu,ka no tā labāk nepaliks...
Mēs sievietes esam emocionālas un mums ir vajadzīga nemitīga uzmanība un jūtu izpausmes no otrās pusītes,bet vīrieši pa lielam tādi nu galīgi nav....Iesaku izlasīt grāmatu "Vīrieši no Marsa,sievietes no Venēras." Tad iespējams viņu sapratīsi labāk un viņa rīcību.
03.11.2011 18:10 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Jūs esat kopā tiešām tikai 6 mēnešus un dzīvojat kopā tikai 4 mēnešus. Manuprāt, nav īsti normāla situācija, ka abiem nav nepieciešamības pēc otra klātbūtnes.
Es jau vairākus gadus dzīvoju kopā - i man, i viņam gribās brīvo laiku veltīt viens otram.
Te ir konstruktīvi jārunā ( ne Tev raudot) un jānonāk pie abiem derīga risinājuma, nevis pieturoties pie sava. Bez kompromisa laimīgas attiecības nebūs.
03.11.2011 18:12 |

Reitings 50
ViltīgāLapsa, es tev absolūti piekrītu, negrasos viņu piesiet, es pilnībā saprotu, ka katram ir savas intereses un savs privātums. Es nebļauju vai neaizliedzu viņam iet ballēties un nebūt nakti mājās. Bet rodas tāda sajūta, ka viņam tās attiecības vispār nevajag, tikai tad, kad saskandalējos par kaut ko ir lūgums neiet prom un tikai tad dzirdu, ka kaut ko tomēr nozīmēju. Bez maz rodas jau tāds reflekss, ka, ja gribi uzmanību, sāc kašķēties.
Es tiešām neprasu daudz, kaut vienā dienā dažas minūtes, kuras ir tikai man... Jums liekas, ka tas ir par daudz prasīts?

03.11.2011 18:18 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Kārtējo reizi pārliecinos, ka man laikam gadījies vīrietis, kurš atšķiras no vairākuma, jo, ja ir tā, kā Viltīgā lapsa saka, man ir ūbervariants, kuram vajag uzmanību, mīļuma izpausmes diezgan daudz. Protams, ne tik daudz kā man, bet pietiekami, lai es apgalvotu, ka vīriešiem tomēr arī vajag uzmanību, tikai baigi jāfiltrē, vai nesāc viņu smacēt. :)

Autorei - man vienmēr licies, ka nav jēgas kaut ko censties panākt ar varu. Lai cik sāpīgi tas arī nebūtu, ja viņam būs labāk bez Tevis, tad neko mainīt tur nav iespējams, ja vien nevēlies pilnīgi ignorēt savas vēlmes un vajadzības un kalpot tikai viņējām.
03.11.2011 18:18 |

Reitings 50
womankind, mums tiešām ir varenjocīgi, man citās attiecībās arī bija tā, ka gadu vēl vēders trīc, bet šoreiz tā nebija. Ir tāds vienkārši... Es pat nevaru izskaidrot, tam vienkārši bija jānotiek tieši tik ātri, cik notika un ar visiem pavērsieniem... Es viņu šo dažu mēnešu laikā iepazinu labāk nekā bijušos 2 gadu laikā.
03.11.2011 18:21 |

Reitings 50
un tagad atkal esmu sakravājusies un viņš zvana, lai nekur netaisos, jo viņš negrib, viņam patīkot, ka esmu blakus... Nu, ņem un saproti tos vīriešus :-D
03.11.2011 18:22 |

Reitings 50
bet tomēr aiziešu uz tām pāris dienām, varbūt pašai atvērsies kāda gudra smadzeņu šūna.
03.11.2011 18:22 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Oi, negribu publiski neko stāstīt, bet ja tu zinātu kādām ellītēm es esmu gājusi cauri, tad tas, kas tagad notiek ar tevi ir tāds saspringts periods vienkārši!
Padomā pati, tik ātri sākt dzīvot kopā ne vienmēr beidzas ar laimīgām beigām! Varbūt tikai tagad kad jau esat kopā, tad cilvēks saprot, ka nav īsti tas, ko viņš gaidīja! Es šajā gadījumā negribu neviena pusē nostāties, bet zinu ko saku, jo pati arī sāku ļoti agru kopdzīvi un visu pārējo! Nesaku, ka nožēloju un šausmās plēšu matus ārā, bet bija periods, kad man tas viss bija par daudz. Bet paiet laiks un nekāda vaina, dzīvojam joprojām kopā, reizēm esam jau kā divi opīši 100 gadus nodzīvojuši kopā, bet es nezinu vai tas ir tas sliktākais variants! Katram par visu ir sava uztvere un nekad nevar zināt, kas darās otra galvā! :)
03.11.2011 18:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits