Ryanair lido uz Skavstas lidostu, kas ir gandrīz 100 km no STO. Pati uz Skavstu lidojusi neesmu, bet man šķiet, ka maksāja ap 15-18 eur one way.
Iečeko terravision.eu
Sakvstā pie lidostas tieši pietur autobuss un lidosta ir maziņa, neapmaldīsies :-) Cena bija padsmit eiro, precīzi gan neatceros. Biļeti var arī nopirkt internetā, linkus gan jau atradīsi Skavstas mājaslapā.
Ar Ryanair nekad nav bijušas nekādas problēmas, tieši jūtos daudz labāk, nekā lidojot ar to pašu airbaltic. Komforta gan nekāda, bet vienīgā atšķirība no airbaltic laikam ir tā, ka pēdējā dod par brīvu lasīt avīzes :-D
Atbildot vispaariigi - nee, nekaadas probleemas nekad nav bijushas. Ja es nokljuustu no punkta A uz punktu B eerti seezhot un vienaa gabalaa tad man viss ir kaartiibaa.
Lidot nav dārgi, jā. Pirms pāris gadiem pa 7 Ls turp-atpakaļ aizlidoju. Bet vēl jau jānokļūst uz to Stokholmu no Skavstas :-D divreiz dārgāk nekā aviobiļete :D tāpēc, ja braucu uz Stokholmu, tad tikai ar prāmi -lēti (parasti sakrājas punkti, nav jāmaksā) i tusiņu ar draugiem sarīkot var. Nav jādomā par naktsmājām.
Izdevīgi ir Brēmenē, kur līdz lidostai kursē tramvajs :-)