Uzmācīgie, dīvainie vīrieši

Reitings 47
Reģ: 10.10.2011

Šķiet, ka tēma par uzmācīgākajiem, dīvainākajiem vīriešiem šeit nav bijusi.

Tad nu varam sākt stāstīt kādi Jums bijuši.

Man pēdējā laikān viens dīvainis raksta dzeju par ķermeņa sadalīšanu, emocijām un jūtām, esot mani darbā redzējis un atradis draugos. Dīvains..

02.11.2011 00:28 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Man bija viens, kad man palika 15, uzradās pēkšņi kāds ar ko iepazinos nejauši, un būtībā sazinājāmies caur sms, bet viņš mani uzskatīja par savu īpašumu. Viņam bija 20 gadi. Trīs reizes dienā zvanīja, nepārtraukti sūtīja sms. Ja es kaut kur izgāju, ar draudzenēm vai tāpat, tad man bija jāstāsta ar ko, kapēc un cik ilgi būšu. Mēs tā arī nevienu reizi nesatikāmies. Viņš gan satika manu draudzeni, lai izprašņātu par mani, uzzinātu kāda esmu, ko daru un kādi ir mani draugi. Es pārtraucu pilnībā kontaktus. It kā lika mierā, tad pēkšņi uzzvanīja, lai braucot ar viņu uz Daugavpili, lai vientuļi neesot seminārā, mums gan būšot jāguļ vienā istabā, bet lai es necerot, jo viņam ir draudzene. Beigās izrādās, ka par draudzeni sameloja, lai es būtu greizsirdīga. Nomainīju numuru un nav traucējis mani.
02.11.2011 13:23 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
nu vienreiz uz ielas viens piesējās un pieprasīja randiņu un lai esam kopā. nelaida vaļā, žņaudza roku, bet beigās tomēr pieleca, ka atraidu. ir bijuši arī citi līdzīgi gadījumi (kad neatstājas un paliek bail), bet slinkums stāstīt.
02.11.2011 13:25 |

Reitings 15092
Fui, paldies Dievam, man ne ar kādiem slimajiem nav bijusi darīšana! Es laikam labāk izvēlos citus veidus kā celt pašapziņu.. :D
02.11.2011 13:29 |

Reitings 417
Atcerējos vēl vienu pavisam nesen.
Kaut kāda saitā iepazināmies, līdzīgas domas bija un apmainījāmies skype, lai vieglāk komunicēt.
Vienā brīdī viņš izdomāja, ka grib mani satikt un mēs būtu labs pāris. It kā satikties piekritu, bet tad sākās pats dīvainākas. Viņš teica, ka es nevienam nedrīkstot teikt, ka tikšos ar viņu. Tam esot jābūt noslēpumam. Tikšanās vietas izvēlējās mežus, parkus, jūras malu naktī. Es visu laiku teicu, ka tikšos, kur ir cilvēki un netaisos slēpt ne no viena, ar ko tiekos un kad. Viņš ļoti uzstājīgi teica, ka tam esot jābūt noslēpumam un pašas beigās vēl teica, ka ja viņam pret mani iedegšoties iekāre, tad viņš arī varot mani izvarot. Momentāli pātraucu kontaktus, izdzēsu un nobloķēju no skype, izdzēsos no tā saita. Toreiz tas jau bija biedējoši. Jo viņam domu gājiens bija tāds, ka sieviete ir pie plīts un tāda, kas tikai mājās, ko nevienam nerāda, bet fiziski iespaido un izmanto. Fuj, labi, ka laicīgi atklājās kādas viņam tieksmes, savādāk vēl būtu uz tikšanos aizgājusi.
Bet man gadās dīvaiņi bieži :D
Viens arī darbā bija. Nāca pārdot smaržas, 20 gadus par mani vecāks. Es vienreiz nopirku, jo bija tādas kas man patīk. Tad bija komplimenti un teksts, ka es pēc īstas sievietes izskatos. Es protams, draudzīgi parunāju, bet tikai tāpēc, ka pieklājīga. Tad viņš sāka katru nedēļu nākt un pārdot smaržas un prasīja, vai man nevajagot. Ņemot vērā, ka tā bija lielā pudelīte, tad es nezinu kā man būtu jāpūšas, lai iztērētu nedēļas laikā. Un vienā dienā viņš man piedāvāja satikties ārpus darba laika. Es pateicu, ka tas nav iespējmas (viņš padomāja, ka man ir draugs) un tad bija nelaimīgs. Vēl pēc tam piestaigāja un mēģināja mani uzaicināt, varbūt kā vienkārši draugi. Beigās es vienkārši izvairījos, vairs nenāk, pat ne smaržas piedāvāt :D
02.11.2011 13:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits