Ir te daudz un dikti runaats par forshaakajaam, labaakajam smarzham, bet kuras ir tas,kuras prieksh jusu deguna nav absoluti domatas,lai gan citi varbut sajusma gjibst?
man riebjas saldās smaržas un mammas krutās Chanel 5, tiešām vēmiens no viņām nāk!vienreiz sapūtos pirms braukšanas ar autobusu un gandrīz no tās smakas paģību! 8-)
man ar ta chanel No 5 ne visai. vienreiz iedeva veikalā paraudziņu, atdevu to mammai. un viņai tas nokrita uz grīdas un saplīsa...viss dzīvoklis smirdēja vēl kādu nedēļu.
Enģelis jau ir ļoti specifiskas smaržas, kas piestāv retajai, un pie kurām arī tikai retās var pierast un "valkāt" kā savas signature smaržas. Man radiniece jau gadu gadiem ir uzticīgas TM Enģelim, viņa citas nevar ciest.
Man personīgi nepatīk visas tās svaigās maipuķīšu maržas, piemēram, Hugo Boss XS un tamlīdzīgās. Šausmīgi šķebina. Tāpat riebjas Cacharel Eden - nu vienkārši watafaks, kā kaut ko tādu var pūst sev virsū. Opiums no YSL arī nepatīk. Dzintara smaržas arī liekas fuflo.
Armani kods arī liekas diezgan atbaidošs. Givenchy Amerige - tīri tapēc, ka man tīņa gados bija dezītis pakaļdarinājums :D
Tādas, kas izteikti man nepatīk ir Chanel No 5 un YSL Opium (man pat šīs abas smaržas liekas kaut kur līdzīgas), pārējās jau ir tām nav manas smaržas, bet neliekas pretīgas, bet šīs divas, vēk!
Chanel Coco un Gucci Rush... Riebīgi, riebīgi riebīgas. Diezgan smagas smaržas, ja vēl sanāk būt kādai blakus, kas puspudeli nezmazvai sev uzpūtusi virsū, tiešām vēmienu rauj.
Man kaut kā neiet pie sirds gandrīz visas Avon un Oriflame smaržas.
Bet no augšējā gala- tas pats Chanel Nr.5 un Dior Light Blue (drošvien jau vēl daudzas, tik nezinu visām nosaukumus).
Gaumes lieta.
Ā, vēl nepatīk Gucci Rush 2, iepūtu 1x, nezināju, ka viņas tik spēcīgas un tik ļoti ne manā gaumē, visu dienu nožēloju un netiku no tās smakas vaļā. Par Escadām runājot, jaunākā tā rozā+zeltītā Escada arī liekas šausmīga, negribas ticēt, ka vispār tā ir Escada.