es arī sacepos par šo jautājumu, bet tad sapratu, ka krievu valoda nebūs 2.valsts valoda, jo Saeima to nekad neakceptēs, kā arī nedomāju, ka Eiropa to pieļaus, jo ES nepatīk Krievija un tas, ka tā cenšas nostiprināt savu ietekmi.
mani izbrīna vēstule, kura klejo draugiem.lv:
No 1. novembra līdz 30. novembrim notiks parakstu vākšana par likumprojekta " Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē" ierosināšanai. ( Uzziniet kur šī parakstu vākšana notiek jūsu dzīvesvietas pusē.)
Ja nevēlaties arī Jūs mūsu valstī krievu valodu kā otro valsts valodu, tad pārsūtiet šo vēstuli saviem draugiem, un esiet paši aktīvi!
Aiziesim visi un parakstīsimies! Jāsavāc ir vismaz 154 379 parakstu. Nepieļausim, ka krievu valoda ir arī valsts valoda. Mēs dzīvojam Latvijā. Un valsts valodai ir jābūt tikai un vienīgi latviešu valodai!
Uz parakstīšanos līdzi jābūt pasei!
paraksti jau tiek vākti par grozījumiem, kas krievu val. padarīs par 2.valsts valodu nevis pret to. tad jau sanāk, ka nav jāiet parakstīties, jo ja Tu aizej, tad sanāk, ka balso par krievu val.
un ja krievi domā, ka ja krievu val. būs oficiālā valoda, tad viņiem nevajadzēs runāt latviski- viņi maldās, jo latviešu valoda nekur nepazudīs, būs jārunā tāpat. un tas viennozīmīgi tikai sašķels sabiedrību.