minka152 , jābūt uzmanīgai, jo ārsti izraksta zālēs bieži ne pa situācijai. diemžēl vini ir ieinteresēti , jo pašiem tiek procents no daudziem izrakstītajiem preperātiem .
Mana draudzene, kas strādā medicīnas sfērā man reiz brīināja, ka ja antibiotikas uz klepu /temperatūru/utt izraksta uz ilgak nekā 7 vai 14 dienas kursu( diemžēl neatceros) ir jāmūk no tāda ārsta . izņēmumi ir pēc operācijas , kad var izrakstīt ilgāk, tas gadījumos, ja baidās, ka operācija nav noritējusi perfekti vai kāds instruments pacientā atstāts .
Mana brāļa meitiņa gandrīz zaudēja dzirdi dēļ tāda ārsta. ārstēja tieši klepu ar antibiotikām kādu mēnesi. Pēc tam glāba dzirdi ar operāciju Rīgā .
Puiša māsai tāpat. meita pie mazākā klepus tiek ārstēta ar spēcīgiem medikamentiem un organisms pats vairs neaizsargājas. un neviens nevar ieskaidrot, ka tā nedrīkst, jo "ārsts zin labāk" .
Nezinu vai ietekmē bērniņa ieņemšanu, bet attīstību gan var.
varbūt labāk neriskē, nedod dievs , kaut kas nojuks attīstīšanās procesā :(
Ieņem bērniņu tīrā ķermenī , labām domām un gan jau viss būs labi .
Hellish, izsaku līdzjūtību. Es savu vecmāmiņu knapi atceros, ļoti maza biju , bet līdz kādai 6, 7 klasītei svēti ticeju , ka viņa ir blakus. nezinu kāpēc un kapēc vairāk nav tās sajūtas, bet agrāk bija .