Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Super-truper agrā sestdienas beztēma! :p

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Labrīt čikitas. (l)

Esmu augšā jau no 4:30 :D Tā kā man mājās uzturēties nepatīk, tad es dodos tālāk, lai vakarā atgrieztos 8-) :-D

Kā jums pagāja 5dienas vakars, kādas ballītes? Vai arī šovakar kaut kas paredzēts? :) Kādi plāni, nedarbi jums šodien padomā (s) 8-)

Kāds garastāvoklis? :-)

"Cilvēki sapņo,ka varētu dzīvot mūžīgi,bet nezin ko darīt lietainā dienā."

Tas dienas ieskaņai, lai mēs priecātos par katru dienu un nodzīvotu to tā , ka pašām prieks, arī neko nedarot (l)

Veiksmīgu dienu jums un man un visiem pārējiem! (l)

29.10.2011 08:25 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Shii bija laba nedeela, viesojos dzimtenee, satikos ar draudzeneem katru vakaru, kur nu kur visas pa pasauli izskaisiitas, beidzot sanaacaam kopaa, veldzeejos Riigas mieraa, nopirku izcilus garos zaabakus un duunu meeteli. Shodien starteeju agri no riita, beidzot esmu laimiigi atlidojusi... maajaas... jaa, laikam jau maajaas.
Buchas :-)
30.10.2011 02:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-tev tapat, ka man -faktiski majas ir tur ,kur viss notiekas! :-)
Biezi tomer saku "majas",ja runaju par Latviju!Es zinu,ka tiksu-tikai kad!?
Manas draudzenes jau saka-uz Hawaii vari,bet uz Latviju ne?Es sev esmu nosolijusies,ka noteikti javar...visus gribas redzet,bet laikam visvairak mammu! |-)Parejie pasi var atbraukt kadreiz ! :-)
30.10.2011 03:28 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es atbraucu katru meenesi, bet arvien piekeru sevi pie domas, ka ar katru reizi man aatraak gribas atpakal, vairs nav taas ilgas, izpildu Latvijas programmu un saeedos biezpienmaizes, un kaut kaa nevaru vairs sev vietu atrast. Laikam jau labi, bet vajadzeeja vismaz gadu, lai nonaaktu liidz tam.
30.10.2011 03:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-man ir bijis vienmer ta-pedejos gadus...satieku visus, samiloju ,parunajam un tad jau pec divam nedelam saku viram-jabrauc majas!Ta laikam ir -esmu seit ,skumstu pec Latvijas,esot Latvija ,saprotu ,ka esmu kluvusi cita-gribu atpakal! :-)
30.10.2011 03:40 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Šonakt man ir tāāāāāāādas dusmas,ka es nezinu,jūtos kā pūķis (e) Eh,laikam jāliekas uz auss,jauna diena-labāks garastāvoklis! (t)
30.10.2011 03:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits