Trakais mantu kults!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Es biezi klausos,ka meitenes seit saka ,ja man butu nauda ,aizbrauktu uz turieni un turieni , sapirktos daudz lietas...Vai nav ta ,ka tas daudzas lietas ir sapirktas un pec isa laika vairs nevajag? :-P

Es ari kadreiz biju 20g veca-atceros ,ka tas bija pedejais ,kas mani intereseja-daudz! |-) Mode tacu mainas?Eiropa ipasi-kada jega sapirkties loti daudz lietas,kas pec gada pilnigi nebus vairs mode?!Es iedomajos ,piemeram tas milzigo papezu kurpes,ar kuram nemaz nevar pastaigat tik daudzTad visas cakainas bluzes jau sen ara no modes!Kas notiek ar tam drebem ,kas vairs nav vajadzigas?

Vai nav mazliet zel ari tas naudinas!?

Varbut es tiesam esmu loti pieticiga-ir naudas ,vai nav...nekad nav bijusas daudz drebes! :-)

28.10.2011 21:37 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Un, btw, Emanuelle, LV Tevi ar galifē biksēm pat ļoti labi sapratīs! :-D Katrai 5tajai te tādas :-) Latvija nav nekāds kakts, līdz kuram tendences neaiziet :D
29.10.2011 03:12 |

Reitings 16208
Ta tik jadraz uz Lastviju-vispar tas istas galife ir tadas ,kur tas dibens tads formigs...manam japanu izsatas ,ka dibens 3reizes lielaks,jo faltaina ta augsa!! :-D Tas nekas...galvenais ,ka interesantas bikses! :-D
29.10.2011 04:27 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
es vispār nepērku neko tādu, kas būtu tik ļoti ekstravagants, lai būtu aktuāls tikai vienu sezonu. patīk klasiskas lietas trijās krāsās (balts, melns, pelēks). pēdējā laikā esmu sākusi savu garderobi atsvaidzināt ar citām krāsām un toņiem, bet jāatzīst, ka tā monohromā palete man tuvāka.
un man, tāpat kā autorei, arī daudz vairāk tīk īstie materiāli. poliesteru kā tādu neciešu. :-)
29.10.2011 05:57 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Esmu atkarīga no iepirkšanās un neprotu apieties ar naudu.Kā ir tā tērēju. Kā es ieraugu kaut ko kas man patīk vnk nopērku un citreiz vienreiz uzvelku un iemetu skapī..:D
Slimi, jo jebkur kur es ieeju kaut būvmateriālu veikalā pat tur kaut ko nopirkšu kaut vai skrūvgriezi.noderēs jau kādu dienu kad skapja durvis neglābjami plīsīs :D
Bet besī nedaudz, jo kad alga ir ātri notērējās.Uz vienu balīti vien vakarā aiziet ap 20 ls
29.10.2011 16:03 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Esmu ļoti apdomīga attiecībā uz apģērbu, kosmētikas, apavu iegādi! Nepērku lupatas tikai tāpēc, ka ir akcija un lēti, pērku to kas nepieciešams!
Man nav daudz drēbju, taču nav tā, ka nēsāju visu laiku vienu un to pašu, man ir dažādība skapī!
29.10.2011 16:56 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Emanuell, Latvija jau nav nekādi lauki kur uz interesantām drēbēm skatās kā aizdomīgas lauku tantes :D

Hmm, nu man piemēram, drēbes nav nekāda apsēstiba. Drīzāk apakšveļa, bet tā jau no modes neizies :D
Ja kaut ko gribas nopirkt ļoti ļoti, tad nopērku. Ja vajag, tad arī cenšos nopirkt. Bet nav tā,ka man viss skapis būtu piebāzts ar lupatām..

Ja drēbes es vairs nevalkāju, tad salieku, lai atdotu sarkanajamkrustam. Protams, ja tās drēbes nav galīgi novalkātas.
29.10.2011 17:20 |

Reitings 78
Reģ: 30.09.2011
Nju man itka drebju netrukst,nav ari ta ka butu parparem.Kad eju iepirkties vienmer perku un skatos to lietu ko zinu ka man tulit bus jasviez ara,jo jau ir pietiekami novalkats!Vienaigais kas man ir problema ir aukshinjas,jo man ir tieksme uz pamatigu svishanu un ar dezodorantiem sabojaju ljoti maikas,bluzes un jakas,tapec tas man nakas mainit ljoti biezi un piepirkt klat vel un vel,vienkarshi nav cita varianta!
Modei ar lidz nesekoju,kautka sanak viss pats no sevis un reizem acis iekrit tadas lietas kas pec kada laika tikai ienak mode!Vispar ari necenshos lidzinaties nevienam,riebjas ka tu ej pa ielu un tev katra otra nak tada pasha izskata gandriz ka es!Vienmer samekleju kautko orgjinalu lai ta nebutu!
Vieniga vajiba kurpes un smarzas tam gan man naudinjas nav zel!
29.10.2011 17:36 |

Reitings 16208
Latvija jaunas sievietes vispar izskatas loti interesanti,bet tam ,kuram pari 30 :-D vairs daudz neko necensas!Tie mana vira vardi! :-)
Tad tik jaliek japanu bikses pie drebem ,kuras varetu vilkt Latvija! (l)
Atceros,ka vienreiz biju uzvilkusi divainus svarkus un mana radiniece teica-seit neviens nesapratis...!Vispar tik traki jau nemaz nebija un man tiesam patik mazliet atskirties! :-)
Te dzivojot ,nekur daudz nav kur izradities! :-D Vienigi varbut Sanfrancisko! :-P
29.10.2011 19:14 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
agrak man tiesam nebija ko vilkt. 2 bikses un zabaki. tad nu ar gaju tada nekada(mater apst del). laikiem ejot , bija periods dzive, ka naudinai paradoties pirku visu kas lets, velkams, ari skaists...nu gluzi ka pie bada.
tagad domaju esmu harmonija ar to pirksanos, jo censos pirkt kvalitativas lietas, kas ari kalpos un loti labi izskatisies(uz cenu nesaktos, bet tas nenozime, ka esmu turiga). piem, tagad gribu nopirkt sominu pa 140 ls. naudas nav. ja , varetu nopirkt letaku pa 25, bet kada jega no dermantina, jo tas aju kalpos tikpat ilgi ka ada, bet neizskatisies tik labi. tadel labak es pagaidu ziemas atlaides un noperku tada veida, vai lidzigu somu ar 50% atlaidi.
29.10.2011 19:18 |

Reitings 16208
Aguciiti-tu forsi pateici! :-) Man atnaca atmina laiki ,kad braucu pie omes uz Vaciju ,un vienmer pirkos tajos letos veikalos,lai tikai vairak varetu atvest savejiem!Tante jau smejas-pec pirmas mazgasanas bus jamet ara :-P !Vinai bija tipiska millionara domasana-labak viena lieta ,bet laba!
Esmu dzirdejusi ,ka ta vispar esot,ja naudinas nav ,tad vismaz tas daudzas drebes dod tadu ,ka pilnibas sajutu varbut-tadu sajutu ,ka kaut kas ir...Ta man teica viena draudzene!
Biezi tiem kuriem ir ta nauda,netiecas ta pec tam mantam!Vispar interesanti...! :-)
29.10.2011 19:24 |

Reitings 7781
vistiraka taisniba, ko tev draudzene teica par to pilnibas sajutu, ka daudz drebju ir un maz naudinas.
zinu gadijumu, ka cilveks labak jaunas bikses noperk neka normali paed.
30.10.2011 03:36 |

Reitings 7781
millionara domasana-labak viena lieta ,bet laba!
ari piekritu :-D
vl gadijums no dzives.
aizbraukusi biju pie drauga. vins pogaja vala bluziti,a tur tas spiedpogas tadas, ka izplisa ar caurumu. pec tam nacas ar diegu sut ciet drebes,lai uz majam nebrauktu krusturi...pie sevis taja bridi nodomaju- ta ir, ka letus sudus perk (e) :-D
30.10.2011 03:40 |

Reitings 7781
ar diegu sut ciet drebes
t.i sut ciet bluzi
30.10.2011 03:41 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Man ar tām mantām ir savādāk... Ir lietas, kam naudu vairs netaupu, piemēram tie ir rudens/ziemas zābaki... Ir apģērba gabali uz kuriem gan esmu sākusi taupīt, piemēram, ja topiņš maksā, piem.,40Ls, es padomāju vai pirkt (visticamāk, ka atbilde ir negatīva), jo sāku rēķināt un domāt - cik reizes es to uzvilkšu un cik man tas topiņš izmaksās vienā reizē! Tā, kā darbā man ir sava forma - drēbes tur nav vajadzīgas... Uz darbu un no darba mājās - ir nepieciešams ērts apģērbs... Un viss pārējais - jā tad nu tur kaut kas greznāks...
Bet, jā es arī esmu grēkojusi un ir apģērba gabali, kas man vienkārši skapī stāv un tiek uzvilkti ļoti reti... vai arī nekad...
30.10.2011 03:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits