haaha, man šis ir šodienas vakara aktuālākais jautājums :-D
Bija kaut kāda diskusija, kur dāmas sūdzējās par sliktajiem vai ne tādiem draugiem nu vai kaut kas uz to pusi. Grbēju uzrakstīt - priecājieties,ka vismaz tādi ir :-D (l)
A,liktenis vispār pastāv? Varbūt mēs paši to veidojam?!
Meitene uzdod normalu jautajumu, gaidot normalu atbildi, tacu dazas meitenes( pirmas no augsas) atstaj iespaidu ka vinam smadzenes ir zirna lieluma,ja nevar normalu atbildi uzrakstit. Cik jums gadi?
Raudupiete, tavam puisim ir ļoti paveicies ar draudzeni, kura forumā raksta, ka nav nemaz tik labs. Kādai daļai meiteņu puišiem vajadzētu iedot paroles, lai palasa cik neapmierinātas un apspiestas jūtas.
Apmeklē pasākumus , izklaidējies vari pamēģināt interneta iepazīšanās portālus.
Bet es uzskatu ka to visu vajag uztvert mierīgāk un nedomāt ka vajag par katru cenu iepazīties ...vienkārši baudi dzīvi mīli sevi un simts punktu ka viena nepaliksi :)
pag, es tulit te uzrakstisu savu personas kodu un adresiti, lai cilveks bez profila bildes varetu apmierinat savu zinkari cik te gadinu man ir.
stulbuma kalngals.
p.s ja girbi pusi, tad izej no cosmo un dzivokla, pats jau rokas tev neieleks.
Virieti/puisi var piesaistit ar seksinu. Dazreiz pat seksinu nevajag, pietiek tikai ar ceribu, ka bus seksins, un tad ari uz kadu laiku vins Tev piesaistits bus. Bet par miilestiibu gan to laikam gruti nosaukt.
Meitenīt, izproti ka šis ir samērā stulbs jautājums un to jautātu meitene kas sēž mucā un neparādās sabiedrībā. Jo iepazīties var jebkur. Un rezultāts- mana atbilde, kas tev nepatīk
Puisi var atrast bez problēmām. Ja jau puisis meiteni var atrast dienas laikā un ne vienu vien, tad meitenēm puisi atrast tā vispār nav nekāda problēma. Izej uz ielas un nobļaujies - gribu sev puisi - redzēsi nevarēsi atkauties no piedāvājumiem.
hei, man tāds pats jautājums, kur viņus atrast, esmu ļoti aktīvs un sabiedrisks cilvēks, un man nav mega uber augstās prasības, kuras nevarētu izpildīt, betnu nav šo vīriešu kārtas primātu, jāšak domat, ka lv vīrieši ir pārāk izvēlīgi :D