Sveikas cosmo meitenes.Es nesen pārcēlos uz UK mācīties.Vai šeit ir kāda ,kas dzīvo UK?Pastāstiet kā jums patīk šī valsts,ar ko nodarbojieties :-D un cik ilgi dzīvojiet šeit.Gribas uzsist vakara klaču ar UK meitenēm.
es jau 2 gadus pa uk dzivojos, precizak pa skotiju un teiksu ka patik visada zina!
ipasi macibas, esmu vnk sajusma un uz lekcijam eju ar prieku, lai ari cik divaini tas izklausitos, vnk patik tas ko daru, atmosfera skola un tutoru attieksme pret studentiem! vnk super!
Nu nezinu gan. Ne tikai mana, bet arii citu pieredze raada, ka aarzemees ar latvieshiem dariishanaas labaak neielaisties... Skumji, bet fakts. Pie mazaakaas izdeviibas pagrieziis muguru (labaakajaa gadiijumaa). (t) man visi draugi paarsvaraa ir cittautieshi. Ir latvieshi paaris pazinjas, bet tas arii viss. Nekaads lielaaks kontakts netiek uztureets. Un nemaz nejuutos slikti. ;-)
teiksu ta, ka latviesi studenti, kurus pazistu ir sakarigi cilveki, ipasi nemekle un netiecas pec latviesu tautas seit, ar nestudentiem man ir savadaka pieredze ;DD bet katrs jau individuals :)
es dzivojos pa dundee mazo pilsetinju :)
_Nella_ tu gadijuma nedzivo kaut kur Peteborough apkaime? cik zinu tur latviesu valodu vien uz ielam dzirdi..
ir, ir turpat... :-D Lincolnshire ;-) man ljoooti gribeetos aizbraukt apskatiit Skotijas pusi. Bet man viens anglju pensionaaru paaris briidinaaja nekaadaa gadiijumaa nebraukt uz turieni maijaa VAI augustaa (damn, neatceros, bet zinu, ka bija viens no shiem meeneshiem! :-D ). Tad tur pilns ar odiem/insektiem - neesot glaabinja! :-D
juu, daba ir vnk muaa, it ipasi ja aizbrauc uz kalniem.. var stundam sedet un apbrinot to skaistumu!
un par insektiem pilnigas mulkibas, nezinu kur tas onka bus dzivojies, bet neko tadu neesmu manijusi, vietejos ar neesmu dzirdejusi sudzamies!
anyway uz skotiju tiesam iesaku atbrauk, ar anglijas dabu nesalidzinat!
peteborough man asociejas ar mafijoznikiem un melno biznesu ta diezgan loti.. visadas lietas dzirdetas par to pilsetu un no rita pamosties un ieraudzit kartejai masinai izsistu logu vai ar policijas lentitem norobezotu zonu tur tas tika uztverts ka nekas neparasts.. =/
Sveika! :)
es no Skotijas puses ari. Stradaju tikai. te jau 4 menesus un esmu jau pieradusi.
Par latviesiem, ir dazadi, dazi tiesam liekas pedejas cukas, bet dazi tiri forsi cilveki.:)
Hey:) Dziivoju Londonaa,straadaaju lidostaa. Jau divus gadus. Gribu septembrii saakt studeet.:) Gribeetos loti uz Skotiju,loti patik tie cilveki,skotu akcents vispaar (l) (l) Man te it kaa patiik,bet,protams,pietruukst gjimene,draugi.Lai gan dziivoju kopaa ar meiteni no LV. Ko Tu studee?