nu, sievietes

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009

man baigā grūtsirdība iemetās. negribas ar draudzenēm tagad par savām problēmām čalot, tāpēc labprāt vnk pačalotu šeit :)

redz, esmu laikam sapratusi, ka lieta, ko mācos, un vieta, kur mācos, tomēr nav īsti manējās. Kā hobijam, baudīšanai jā, bet ne kā iztikas pelnīšanai. A uzdod daudz, man nervi vāji, vēl personiskajā dzīvē huiņas un bēdas dažas, tagad vēl tā doma, ka gads izsviests macību ziņā, stress, ka, ja jau šitas nav labi, vai vsp kkas kādreiz būs labi? Un līdzi šīm mācībām un studēšanas iespējai man nāk arī citas saistības, ar kurām tagad emocionāli un ne tikai emocionāli būs jātiek galā. Un cilvēki tik nesaprotoši un vsp tik smirdīgi palikuši. Uhh, jā. Esmu laikam atkal uz nulles punkta, tik kakas daudz kaku vēl pie kurpēm pielipis.

BET, ko es te gribēju pačalot par... kā jums iet? Ko jūs darāt (tā vispārīgi, nevis tikai šobrīd)? Un galvenais - Kā lai šitāda emocionāla zebiekste kā es saprot, ko ar savu tagad turpmāko dzīvi iesākt? UN - iemetiet vēl pie reizes kādu sev mīļu, uzmundrinošu filozofisku domu. Cheers

P.S. Muffins and More ir TIK fantastiski garšīgs

26.10.2011 00:22 |

Reitings 2739
Ponette, un nav neviena, neviena, kam vari neklusēt?
26.10.2011 01:33 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Tā ir lieta, ko es gribētu paturēt tikai starp sevi un to cilvēku. Bet cilvēkiem vienmēr ir vismaz viens cilvēks, kuram viņš pastāsta to, ko uzzinājis. Kādu laiku atpakaļ jutu, ka varbūt laiks iet pie psihologa, bet tad es nodomāju - kāpēc man jāmaksā nauda cilvēkam, kurš visticamāk mani nemaz nesaprot un tikai izliekās, ka saprot, lai nāku un maksāju vēl. Varbūt paranoja, bet tā nu ir.
26.10.2011 01:47 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Čau! Es no sākuma ļooti šaubījos, vai esmu uzsākusi studijas pareizajā jomā, bet jo vairāk to mācos, jo vairāk saprotu, ka, jā, ir tas, ko es vēlos, un par to es ļoooti priecājos! (l) Varu teikt, ka mācos ar prieku, protams, ir dažas lekcijas, kuras nav tik saistošas, bet apzinos, ka tas ir nepieciešams. Kopumā viss ir pozitīvi 8-) (l)
26.10.2011 01:48 |

Reitings 2739
ponetta. jā, ja vien viņi būtu vsmz lētāki. bet es gan sapratu, ka esmu sevi tik tālu azvedusi, ka citas izvēles nav.
26.10.2011 01:50 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Es varētu izlikt sludinājumu un uztaisīt kubiņu ar sievietēm, kurām gadījies līdzīgi. :D
Un tev arī nav neviena, kam vari atklāties un uzticēt savu problēmu? Draugiem tak tādas lietas būtu jāsaprot.
26.10.2011 01:54 |

Reitings 2739
naah, cik nu man viņi tādi īsti vairs palikuši, tos pašus negribu ar savām problēmām aizbiedēt :D
bet tev neslikta ideja, vrb pat izdosies :D
26.10.2011 02:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits