Labs rīts!
Vakar pēc kārtējās "foršās" diskusijas, ilgi prātoju un nonācu līdz atziņai, ka daudzām no mums šeit ir sava tā teikt reputācija, radītais priekštats, kuru lauzt ir ļoti grūti. Es, melnīte, principā negatīvi esmu izteikusies tikai Vitelli sakarā, bet nu pēc mana kārtējā komantāra dzirdu TĀDU atbalsi.. Tad sāku sev uzdod jautājumu ko tieši man ir nodarījusi Vitelli? Vienā tikšanās reizē var tik ļoti ienīst kādu cilvēku? Bet es taču viņu nemaz nepazīstu... Vakar izteicu nepatiku arī pret Piparu, bet ar viņu es vismaz pāris stundas uzturējos vienā telpā, dzirdēju par ko viņa runā, kā uzvedās, bet Vitelli. Principā meitene,kura šajos grūtajos laikos ir daudz sasniegusi. Tad laikam viņai ir iekšās, super malacis! Zinu, ka gan jau viņai vispār vienalga ko es te rakstu, bet gribēju atvainoties par visiem tiem tekstiem, kurus veltīju viņai. Nevienai citai meitenei man nav ko atvainoties, jo Jūs bieži vien neesat labākas par tām ko aprunājat-apspriežat. Turpmāk tiešām centīšos savaldīties un apsolu, ka neviens negatīvi vērsts teksts vairs nebūs uz Vitelli pusi. Patiešām ceru, ka tev veiksies!
Jauku dienu.