ja jūs gribētu uz pāris dienām tikt prom no visa zināmā un pazīstamā - no mājām, draugiem, vietas, kur dzīvojat, ur jūs dotos? Tā, lai var pilnīgi netraucēti padomāt, lai nebūtu nekā, kas atgādina par realitāti.
Ja Tev ir vasarnica vai darzs tad doties tur uz paris dienam un pabusi viena. Tas tads letaks variants.
Vari doties kada celojuma vai uz kadu viesu namu, sanatoriju.
Ja Tev ir vasarnica vai darzs tad doties tur uz paris dienam un pabusi viena. Tas tads letaks variants.
Vari doties kada celojuma vai uz kadu viesu namu, sanatoriju.
Tā pavisam no visiem prom es negribētu,es aizbrauktu uz savām dzimtajām mājām pie vecākiem un tur, skaistās dabas ielenkta, varētu (un varu vienmēr!) netraucēti padomāt garo pastaigu laikā.
Es ņemtu un nopirktu lidmašīnas biļeti uz kādu vietu, kur neesmu bijusi. Jaunas un nebijušas vēsmas - tās noteikti iedvestu manās domās un beigās arī realitātē kādas korekcijas.
es arī droši vien kkur normāli tālu aizbrauktu ceļojuma, ja vien varētu to aļauties :D bet šeit runā students. Un vasarnīca/lauku māja ir viena no tām vietām, no kurām arī gribu tikt prom. man vajag būt pilnīgi vienai, bet jebkādiem pazīstamiem cilvēkiem. ehh, naudai tomēr baigā vara, pat pār vientulību :D
ja man no visa gribas tikt prom, tad palieku viena dzīvoklī un izguļos.
man viens draugs šādā situācijā vnk aizgāja ar kājām uz Lietuvu, aizstopēja līdz Viļņai un pēc 3 dienām bija atpakaļ, laimīgs, atpūties, izvēdinājis galvu. Izmaksas- 5Ls uzkodām :D
es, laikam, nopirktu vilciena biļeti uz Liepāju, ar pirmo rīta vilcienu aizbrauktu uz turieni un vakarā atpakaļ. Man vispār pārvienotošanās vilcienos liekas ļoti romantiska, filozofiska un skaista :D :-)
Iesēstos mašīnā un brauktu, kur sirsniņai kārojas. Uz ''dullo'' kaut vai. Bet, protams, neaizmirstot par ierobežotajiem līdzekļiem, kas tiek ieguldīti degvielā. :D Aizbrauktu kaut kur, kur kādreiz bijis labi, bet nav tādu nostaļģisku un sāpīgu atmiņu, tikai viegluma sajūta.
nu ja gribi tikt prom, tad pirmkart tev tas jadara VIENAI...
noperc leto avio bileti ryanairaa un uz nedelas nogali kaut kur vnk aizbrauc (es ta daritu)...
domaju pietiktu gan iespaidu gan iepazisanos utt:)
Brauktu ceļojumā uz kādu Eiropas metropoli, jo nekur nejūties tik viens pats kā vietā, kur ir ļoti daudzi cilvēki, kas nerunā Tavā valodā un kurus Tu nepazīsti.
ar mammas suni uz mežu stundām garā pastaigā, tas perfekti man ļauj aizmirsties par ikdienas lietām un problēmām, tajā brīdī pat šķiet laiks apstājas. Ir mums iemīļotas pastaigu vietas, kur kādu cilvēku reti, kad satieku :)