Sveikas! oj man bija taadas brivdienas,vienas mocibas!Tatad,man bija jau paris dienas uzpampis pirksts,tur pie naga un loti sapeja,aizgaju pie arsta,domaju vins izrakstis zales un vareshu cilpot majas,ka tad! Arsts man pazinjoja ka man ir jaizgriez nags,jo tur ir ifekcija un sastrutojums :( biju soka, ko tadunegaidiju, ta parbijos,nu neko iedura man anesteziju,un saka griezt, protams sapes nebija tik lielas, bet es jutu visu ko vinji tur dara, un mazliet sapeja,teica ka trakakais ir paciest anestezijas sprici,ka tad,man pec tam tadas sapes sakas, kad izgaja anestezija, shausmas, nezinaju kur likties,veel temperura bija,drebuli,galva uz pusem plisa aiz sapem,ta es nomocijos, un sodien jau 3 diena, tad ir itka labak.Un tas viss man gadijas, jo taisiju manikiru pati,un nedaudz iegriezu pirksta,un acimredzot tur tika kkadi mikrobi,tagad bus liela maciba, ka majas pasai manikiru netaisit. :( Tagad apmeram pus gadam japaiet lai nags ataugtu normali.... :( Tadas luk bij diemzel manas brivdienas....