es jau kadu 55 reizi interneta stastu vienu realu stastu. ar te, cosmo, esmu stastijusi. isak sakot:
biaj paris, nodzivoja kopa 7 gadus, par berniem kopdzives laika nedomaja. tad padomaja un izdomaja, ka japrecas, jo kopa tak ir veselus 7 gadus, bernus gribas. daudz piedzivots, pardzivots bla bla bla. apprecejas. un tad saprata, ka pilnigi unn galigi negrib but kopa. saprata, ka viniem vnk bijusas superlabas attieicbas. vnk paradums. un kopigus bernus nemaz negrib. izskiras. un pec daziem gadiem jau abi bija precejusies ar citiem cilvekiem, abiem jau bija berni un abi laimigi. abi satiekas joprojam, jo ir vnk labakie draugi. tik pirms tam domaja, ka mil viens otru ka sieviete un virietis var milet, bet ne - vienkarsi tiri cilveciski labi sapratas, uzticejas utt. bet isto laimi atrada ar citiem cilvekiem. turklat tik atri. pasi marinejas 7 gadus, bet ar citiem - gadu nodzivoja, uzreiz kazas, uzreiz berni...
es tomer uzskatu, ka ja pec tik daudz gadiem nevar nopreceties, tad nav ko - nu nav istais cilveks. ar to isto uzreiz viss notiekas vienkarsak.
p.s. es nebut nesaku, ka japrecas pec gada vai diviem. bet 7 un vairak gadi... nu nez, nez...