Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

TRAGUS kopšana un industrial

Reitings 27
Reģ: 20.10.2011

Sveikas (l)

Vēlējos uzzināt, kā jūs kopāt savu tragus pīrsingu un visu citu ar to saistītu - cik ātri sadzija, vai jums nebija tā sauktā hypertrophic scar (kad ir tā kā pumpa)?

Mulsina jautājums par kopšanu.. Man salonā teica, lai neko nedaru!! Izdūru, pēc 3 dienām bija jāatnāk un jāatrāda, tad aptīrīja un tagad pēc nedēļas! Bet man tā neomulīgi - speciāli jau neaiztieku, bet sanāk pa miegam nejauši pieskarties utt, ļoti baidos no infekcijas! Ko jūs darījāt, kā tīrījāt? :-)

Un otrs jautājums - vai tiešām industrial pīrsings defomē ausi? Kad dūrāt uzreiz likāt to stieni, vai iesākumā divus auskariņus, lai ātrāk dzīst? Vai ar šo pīrsingu nav problemātiski, ja ir gari mati, nesanāk aizķert utt?

Būšu ļoti pateicīga par atbildi :-)

20.10.2011 15:10 |

Reitings 27
Reģ: 20.10.2011
Vai tiešām nevienai nav pieredze ar šiem te? :-D
21.10.2011 01:10 |

Reitings 275
Reģ: 29.01.2009
man bija industriālis.
pie viena no caurumiem bija tā rēta kā pumpa- nostaigāju ar šo pīrsingu ~4gadus, tad sapratuka vecums ir klāt un izņēmu(dažreiz paliek mazliet žēl) bet nu dzīstot ciet caurumiem arī pumpa ir pazudusi. Man lika smērtēt Betadina ziedi, un kad biju nostaigājusi kādas 2 nedēļas uz savu roku nedaudz patīrīju arī ar kliņģerīšu tinktūru( nezinu vai tā ir pareizi, bet man liekas ka sāka dzīt ātrāk pēc tam).
Nez, man nekas tur deformējies nav- uzreiz, kad dūra lika stieni un tā es arī ar viņu staigāju. Protams, kā jebkurš pirsings, tas mēdz dažreiz ieķerties vai nu matos, vai apģērbā, bet ja caurumiņi jau ir sadzijuši un neparauj dikti spēcīgi- nekas traks nav. Vairs jau neatceros cik ilgi īsti dzija, bet nu jūtīga tā auss bija vismaz mēnešus 2
21.10.2011 03:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits