vai Jums kādai ir bijusi tāda situācija, ka otra pusīte Jūs ir nokaitinājusi ar pārāk biežu samīļošanu , sabucosanu? Vai vispār tā var otru nokaitināt? ir cilvēki, kuriem īpaši nepatīk tāda mīļošanās ..
Man vīrietis mani nekaitina ar mīļošanos, jo tā nav pārlieku bieža. Taču šī lieta mani pilnīgi noteikti spētu nokaitināt, ja mīlināšanās būtu par daudz. Mani pārlieku liela uzmanība kaitina.
kaitinājis ir tad,kad jau no manas puses tās attiecības iet uz beigu galu...bet ja viss ir ok,tad es esmu pielipusi savējam un man patīk gan samīļoties gan sabučoties...
es esmu šausmīgi mīļa, tāpēc man liekas,ka pati savus puišus ar šito mīlināšanos nokaitinu :-D protams, tad, kad esam divi vien, un ar puisi, kuru mīlu!Ja cilvēks tik ļoti neiet pie sirds, tad man riebj, ka mani ucina!
Man tāmīļošanās ir šausmīgi vajadzīga!varbūt tas man no ģimenes mantots, jo mums visi tādi mīlīgi :-D
man patīk, ka mani samīļo.. bet dažkārt nepatīk ka lien virsū, kad es gatavoju ēst vai daru kaut ko svarīgu.. bet tas man nav bieži. laikam parasti nepatika no manas puses ir tad, kad esmu nogurusi vai neomā...