Ir meitenes, kam patīk vecāki BET ir jāsaprot un jāatsienas, ja kādai meitenei neinteresē!!
Es būšu oriģināla - man patīk jauni puiši, no 30 jau priekš manis ir par vecu, daudz par vecu!!! Ok, var mēģināt izrādīt uzmanību, jo daudzām vecāki patīk. Bet kā var NESAPRAST, kad meitene tieši saka - NEINTERESĒ??! apbrīnoju to uzmācību, stāsta es tev to un šito parādīšu, jaunie nezin to un šito blaa blaa Nu un, man ar jaunajiem labi, kāpēc nesaprot, ka daudzām jaunām meitenēm vecāki VIENKĀRŠI NEINTERESĒ? :-D
Un jā, ir pretīgi. Es saprotu vēl inteliģenti (bet vismaz man par tādi nepatiktu jo principā vecāki neinteresē), bet vairums to paveco veču kas piesienas ir tik nošņurkuši, izplūduši, nekopti un prasti, bet iedomājas sazin ko, skatas uz jaunām sievietēm :-D a patiesībā šiem ne seksa nekā, sievietes par viņiem neizrāda interesi jau sen,. tad nu cenšas pašapliecināties cerībā ka kāda viņiem pievērsīs uzmanību :-D tā teikt sasprodrināt savu ego :-D Pretīgi kad lupī virsū un piesienas, es tiešām to neizprotu, ja meitene bezmaz meita varētu būt. Perversi un kropli, vismaz manā uztvere. Tas pats būtu ja es skatītos un kādiem 8 gadus veciem zēniem, nu slimi. Katram vecumam ir savs!!!