Sveikas! Kādās attiecībās esat ar saviem bijušajiem, it īpaši, ja kopā būts ilgāku laiku? Vai bijušais var būt draugs, pie tam tuvs draugs, nevis vienkāršs paziņa? Nesen izšķīros ar savu puisi, ar kuru bijām kopā ilgus gadus un bijām ne tikai mīļākie, bet arī patiešām labi draugi... Ne man, ne viņam negribas to draudzības daļu pazaudēt. Šķiršanās bija smaga, bet draudzīga - nekāds naids nav palicis pret viņu. Un jā, viņam tagad ir cita. Es pagaidām jaunas attiecības veidot nevēlos, bet noteikti nav tā, ka ceru būt atkal kopā ar ex. Es vnk domāju, vai ir vērts uzturēt kontaktus ar bijušo kā draugu un gribētos dzirdēt arī jūsu pieredzi šajā jautājumā! :-)
nepamanīju😆vnk kurš atvainojos muļķis visu laiku to dara😆Annija35 @ 19.09.2023 12:3812 g veca tēma...
debestinaa @ 19.09.2023 13:42nepamanīju?vnk kurš atvainojos muļķis visu laiku to dara?
Tas ir normali kad man draugs kontaktējas un tiekas,un dāvina dāvanas bijušai ?
Iespējams, ka ir tikai čomi un tad tas ir normāli. Nekad jau nevar zināt. Man bija draugs, kurš draudzējās ar savu bijušo sievu un man bija 0 greizsirdības, jo es tiešām zināju, ka starp viņiem nekā vairs nav. Bet, ja Tev tas rada diskomfortu un šaubas, izrunājies!Maza3456 @ 18.12.2023 15:43Labdien!
Tas ir normali kad man draugs kontaktējas un tiekas,un dāvina dāvanas bijušai ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 18.12.2023 15:45Iespējams, ka ir tikai čomi un tad tas ir normāli. Nekad jau nevar zināt. Man bija draugs, kurš draudzējās ar savu bijušo sievu un man bija 0 greizsirdības, jo es tiešām zināju, ka starp viņiem nekā vairs nav. Bet, ja Tev tas rada diskomfortu un šaubas, izrunājies!
Abi esam 100% sapratuši, ka mēs neesam radīti viens otram. Reizēm, kad viņš iedzer atkal to piemin, bet ātri vien izrunājam, ka abi saprotam, ka mums nekas nebūtu sanācis un tagad esam laimīgi.
Aizspogulia @ 19.12.2023 12:06Es ar bijuši uzturu jau sešus gadus draudzību. Izšķīrāmies, pagāja gads un izdomājām, ka varbūt jāpamēģina vēlreiz, bet ātri vien sapratām, ka nekas nesanāks. Un tā nu palikām draugi. Gan man, gan viņam ir jaunas attiecības. Abiem četrus gadus ilgas. Man jau bērns, aprecējusies. Bet tāpat turpinam sarakstīties, reizēm izkratīti sirdi. Abi esam 100% sapratuši, ka mēs neesam radīti viens otram. Reizēm, kad viņš iedzer atkal to piemin, bet ātri vien izrunājam, ka abi saprotam, ka mums nekas nebūtu sanācis un tagad esam laimīgi.
Aizspogulia @ 19.12.2023 12:06Es ar bijuši uzturu jau sešus gadus draudzību. Izšķīrāmies, pagāja gads un izdomājām, ka varbūt jāpamēģina vēlreiz, bet ātri vien sapratām, ka nekas nesanāks. Un tā nu palikām draugi. Gan man, gan viņam ir jaunas attiecības. Abiem četrus gadus ilgas. Man jau bērns, aprecējusies. Bet tāpat turpinam sarakstīties, reizēm izkratīti sirdi. Abi esam 100% sapratuši, ka mēs neesam radīti viens otram. Reizēm, kad viņš iedzer atkal to piemin, bet ātri vien izrunājam, ka abi saprotam, ka mums nekas nebūtu sanācis un tagad esam laimīgi.
Šitāds ņuņņa. 6 gadi pagājuši, joprojām dzērumā vaimanā un tu tik ņem un klausies. Šitās tavas sirds kratīšanas ir viens no iemesliem kpc šis tur joprojām tev kaut ko raksta, jo tu dod viņam cerību.
GhostGG @ 19.12.2023 14:52
Nu bet kā gan savādāk. Šeit beidzot arī ir 10/10 uzrādāms piemērs tam, kā sievietes apgalvo, ka draudzība starp vīrieti un sievieti ir iespējama, kur nu vēl ar bijušajiem :D Tā tas 99.9% gadījumos arī izpaužās.
GhostGG @ 19.12.2023 14:52
Nu bet kā gan savādāk. Šeit beidzot arī ir 10/10 uzrādāms piemērs tam, kā sievietes apgalvo, ka draudzība starp vīrieti un sievieti ir iespējama, kur nu vēl ar bijušajiem :D Tā tas 99.9% gadījumos arī izpaužās.
Abi esam 100% sapratuši, ka mēs neesam radīti viens otram. Reizēm, kad viņš iedzer atkal to piemin, bet ātri vien izrunājam, ka abi saprotam, ka mums nekas nebūtu sanācis un tagad esam laimīgi.