Es nekaunos par tādiem vārdiem. Un, kā jau iepriekš minēju, nebēdātos, ja būtu neauglīga, vismaz nevajadzētu lietot kontracepciju un netērētos nauda prezervatīviem. Bauda uz pilnu klapi.
A vot es uzskatu, ka sievietes ir dievietes, nevis mājsaimnieces, un piedzemdējot viņas vairs nav dievietes, bet mātes. Nu pieņemsim, ka saprati/sapratāt. Tāda ir mana ideoloģija. Es negribu pamest šo dievietes kategoriju. Neesmu vienkārši radīta bērniem. Šeit atkal rodas situācija, ka tie, kam ir nepieņemami, ka sieviete tā runā par bērniem, paliek pie sava un nolād mūs - tās, kuras bērnus necieš un nekaunās par to pastāvēt, kaut mēs neko nevienam neuzspiežam, vienkārši izsakam savu viedokli. Nu tad, es uzskatu, ka ticēt dievam ir debīli un domāt, ka pasauli radīja kāds vīrelis ar rokas pieskārienu ir vēl dumjāk. Un tagad es teikšu, ka visi, kas tam tic dabūs kaut ko pretī par savām domām un viedokli, nožēlos, ka kaut ko tādu dara. Man personīgi ir vienalga, vai kāda grib sīko vai nē. Es arī uzrakstīju savas domas par viņiem, pastāvēšu un neko sliktu tajā nesaskatu, jo mans sieviets ideāls nav ar sīko pie rokas.