ZumZum, es ceru, ka sapratu Tavu domu pareizi :-D
Ko lai saka? Cilvēki mēs visi esam dažādi. Katrs no mums ir kaut reizi dzīvē melojis, bieži vien tam ir iemesls. Katrs no mums ir kaut reizi apzināti jeb neapzināti sāpinājis kādu sev mīļu cilvēku. Bet tas nenozīmē to, ka mēs neprotam no sirds mīlēt. Cilvēku savstarpējās attiecības nevar būt perfektas. Es ticu tam, ka mēs paši piesaistam cilvēkus, kādus esam pelnījuši sastapt. Ja Tu baidīsies tikt sāpināta atkārtoti kā iepriekš, tad tieši tā arī notiks, jo pati piesauksi savas bailes. Manuprāt, tas ir lieliski prast dzīvot tā no sirds attiecībā pret sevi un apkārtējiem un prast pāridartāju grēkus palaist bez lielām dusmām, jo tas kaitē jau pašam :-) Nav jābaidas kļūdīties ne savā rīcībā, ne cilvēku izvēlē, jo kļūdas veido pieredzi un liek mūsu pasaulei griezties :-) Un krieviem ir teiciens, ka cilvēks nemainās, bet ar laiku kļūst par to, kas ir patiesībā, es tam piekrītu, jo mēs dzīvi pavadam sevis meklējumos un, kad esam patiesi pret sevi, varam būt patiesi pret apkārtējiem. Tad nav nepieciešamības pēc sāpīgiem meliem un necilām rīcībām. :-)