Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

pavisam slikta svētdiena

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, šobrīd ir tā, ka šķiet, ka ļaunāk nevar būt. vismaz priekš manis. vēlāk noteikti domāšu savādāk. bik atpakaļ rakstīju, ka sagājos tā kā ar vienu čali, kurš man kaut kādā mistiskā veidā "izpatika" un sanāca ieskatīties viņa draugā, kuram arī ir simpātijas pret mani. galvenais, ka nekas pārāk nopietns ar to pirmo nebija, bet viņš manī pamatīgi iemīlējās. sapratu, ka nebūs iespējams iespējams palikt kopā ar šo pirmo, ja man tik ļoti ir iepaticies vinja draugs. tā nu pārtraucu visu.

taču sekas ir briesmīgas. es jūtos vnk šausmīgi, viņš uz manu vēstuli beidzot atbildēja un tam visam cauri jūtams liels naids, milzīgs daudzums negatīvas emocijas, tāda sajūta, ka tās mani smacē. pirmīt izlasot viņa vēstuli, gribēju raudāt, bet nevarēju, šķita, ka trūkst gaisa. (t) visu laiku domāju par to, kā varētu būt, cik ļoti laimīga es varētu būt, jo viņš ir lielisks, taču es esmu muļķe, kuras idiotiskā sirds, protams, nevar pieņemt, ka man varētu būt normālas mīlošas attiecības.

tai pat laikā mana sirds plīst vai pušu no tā, cik ļoti man gribas to otro, tai pat laikā saprotot, ka tas nekad nebūs iespējams.

ar prātu es vēlos atgriezties pie pirmā, kurš mani dievina, kurš ir vienkārši lielisks, taču es nespētu būt kopā ar viņu, jo visu laiku kkur blakus būs viņa draugs.

man tik ļoti gribas no šī visa aizbēgt, es vai mirstu no domām par šo situāciju un neziņu, kā to atrisināt. ļoti sen neesmu jutusies tik slikti, nespēju nedomāt ar to, cik ļoti esmu sāpinājusi sev mīļu cilvēku, pret kuru, no visas sirds gribēdama, nespēju just to, ko jūtu kaut vai pret viņa draugu. :(

arvien vairāk man šķiet, ka attiecības vnk nav priekš manis, ar mani vienmēr būs kādas problēmas, tā ir kā apsēstība. nezinu, kā no šī visa aizbēgt...

ko vēlos no Jums? nezinu, varbūt kādu mierinošu vārdu, jo negatīvā manā dzīvē vnk ir par daudz... :-/

10.10.2011 00:21 |

Reitings 1592
ceru, ka Jums šis vakar ir lielisks. novēlu arī, lai visa nākamā nedēļa tāda būtu. :-)
10.10.2011 00:22 |

Reitings 1565
Nav gan lieliska svētdiena.
10.10.2011 00:23 |

Reitings 329
Reģ: 23.07.2011
trakums!
Bet nu: īstas jūtas ir skaistas emocijas, bet ja nav patiesas, tad nevajag skumt!
Būs labi.
10.10.2011 00:27 |

Reitings 5478
Vienu dienu es arī par visu ko aizdomājos,bet tad visu paanalizējot,es sapratu,ka viss kas ir noticis,ir bijis tikai uz labu!Un parasti tā arī ir-ja kaut kas beidzas,sākas kaut kas daudz labāks ;-) Un arī Tev gribu teikt-ir tagad grūti,bet nešausti sevi par visu šito gadījumu,bet zini,ka tā vnk bija jābūt,jo Tevi gaida kas labāks ;-)
10.10.2011 00:29 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Es Tev varu iedod tikai draudzenes e-pastu, jo tas ir manas bērnības draudzenes mūžīgais iemesls, kādēļ kkas nesanāk. Visi puiši viņā samīlās tā līdz ausīm, ka beigās tā kļūst par apsēstību, kas atbaida. Manuprāt, arī viņa vēl nav atradusi šo brīnumlīdzekli, lieliskām, mīlošām attiecībām, lai cik mēģinājusi ieskatīties puišos, kuri nepiesaista, bet pēc "parametriem" viņiem ir viss...

10.10.2011 00:33 |

Reitings 1592
njā, tur jau tā lieta, manā dzīvē ir tikai galējības- vai nu čalis ir apsēsts vai nu vsp nav nekādu emociju.
10.10.2011 00:37 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Liekas, ka runāju ar bērnības draudzeni :-) Identiski viņai!
10.10.2011 00:44 |

Reitings 1592
hahh, nu es jau domāju, ka vienīgā esmu tāda dīvaine :D vsmaz tas mierina, ka tā nav :D
10.10.2011 00:46 |

Reitings 84
Reģ: 21.09.2011
Jaaaaa,Mila ne jau tev vienai ta gajis!!!
Man ari ir bijusi visadi Pifa piedzivojumi :-D
Ko varu ieteikt-sakarto savas domas.Saliec pie katra cala +- un tad jau manis.
Bet pats labakais ieteikums-klausi sirsninai (l)
10.10.2011 01:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits