Pāris gadus atpakaļ man radās tāda ūberīgā ideja, bet tas bija tīri pasapņošanas līmenī. Es laikam toreiz skatījos Gossip Girl un domāju, kādu ballīti es rīkotu, ja būtu Blēra vai Serīna :D Kaut kā vēl neesu aizmirsusi.
Nesmejies, pati uzprasījies uz kaut ko crazy :D
Jaunā gada pasākums, karoč balle, tematiskā - Gadalaiki.
Laika periodā no pasākuma sākuma līdz pusnaktij, doma tāda, ka viss laika periods (teiksim, ja sākas astoņos, tad no 20:00 - 00:00) ir sadalīts četrās vienādās daļās, sākot no rudens, tad ziema, pavasaris, vasara.
Telpa ir milzīga, tajā spēlējas ar apgaismojumu un apkuri - attiecīgi gadalaikam, gaismas ir vai nu oranžīgi sarkanas (rudens, obviously), vai balti zilas, vai gaišzaļdzeltenas, vai arī spilgti zaļas un vispārīgi krāsainas - kā jau vasarā piedienas.
Tālāk, apkure, siltums - ziemas periodā (ja ņem to 21:00 - 00:00, tad sanāk stunda) ir reāli auksts tajā telpā, jo viesi jau iepriekš ir brīdināti paņemt līdzi jakas (I'm thinking seksī seksī pūkainās jaciņas virs tikpat seksī minikleitām :D neprasi man, kā es toreiz šo te izdomāju).
Viesmīles ir uz skrituļslidām, tikai ziemas periodā tās ir nomaskētas par slidām (un arī viņām apģērbs atbilstoši mainās, tāpat kā telpu apgaismojums).
Kokteiļi tāpat tiek pielāgoti (teiksim, glāžu dekors), mūzika, everything.
Pienākot pusnaktij, telpā sākas vasara, sākas ballīte - DJošana, visi velk nost jaciņas un sāk tresīt. :D
Kaut ko tādu saorganizēt varētu būt elles darbs!
Bet lūdzu, ja nu tev kaut drusciņa no šitās trakās domas noder.. :D
Es domāju, ka pasākuma sāls slēpjas tajā, cik vēl var izdomāt, kur iepīt tos gadalaikus - es aprobežojos ar gaismu, siltumu, dzērieniem un apkalpojošo personālu, bet ja nu tur iebāž vēl kaut ko.. Nu jā, līdz ar gaismām iet arī dekorācijas, bet nu..