wuuhuu, man top ņammīgās vakariņas (Zakjiit - ķepainīt, Tev garšotu :-D ) un krāsnī tapinās milzu muffini, ledusskapī gaida lielais Martini un es te gaidu draudziņu no frizēšanās. :-D Ahh, es mīlu piektdienas! :-D :-D
ooo kaimiņos top kkas gards :-D ņamsim uznāca lustēšanās virtuvē!?
man ar no tam visām ķepainīts topā :-D pietam prieks ka ir arī Lācīša ķepainīša šokolāde (l)
ņam ņam, kā tev sanāk tie labie maffini? man vienmēr (!!) ir tā, ka par daudz pildījumu un sanāk tādi mitrāki un jūk ārā.. tracina! :-D lai gan mīkla it kā laba un savu kļūdu apzinos... bet kādas 3x jau tā! (e)
Jūtos vnk drausmīgi.Pietrūkst neesošā boksa maisa.Ja būtu-dauzītu līdz spēku izsīkumam,konkrēti iedomājoties uz pārmaiņām dažas sejas maisa vietā.
Es nezināju,ka man ir tik pretīgi kursa biedri.
felixx, es nezinu, esmu it kā daudz receptes mēģinājusi, bet vienmēr viss ok. Nu, banānu muffini tikai nesanāca tik pufīgi, cik gribētos..bet pārējie (l)
Šovakar izmēģināju īpašu, darbā bik pašpikotu garnējumu...Un, to gatavojot, man tik daudz idejas ienāca prātā, bet es spēju sevi apturēt un pusi no mīklas atstāju rītdienai, diemžēl vai par laimi, nav man te tik daudz ēdāju, kas 34 kēksiņus vienas dienas laikā apēstu.. :-D :-D