Tā kā vakar vakarā uzlēca temperatūra un šodien arī vēl ir,dzīvojos pa mājām, beidzot varēju kārtīgi izgulēties. Ļoti veiksmīgi pārdevu 8 šampūnus un kondicionierus,tādējādi atbrīvojot vietu plauktos. :-)
Es paskatījos naudu kartē, un par nelaimi, tur bija gandrīz 3 reizes vairāk kā es domāju, tas nozīmē, ka man būs čipši! :D :D :D
Un es notizlojos, gatavoju sev pusdienas, piešķīlu pēdējo sērkociņu, piedomāju, lai nenogriežu gāzi, bet pēc tam uzlieku ūdenskannu (man elektriskā saplīsa :(), protams, es to atcerējos, kad aizgriezu gāzi! :D :D :D Tēja būs tikai vakarā tagad! :D
pumaar, rit atraksti man spriedumu uz draugiem, jo es nebusju ilgi vel internetaa, man ta liekas :D
bet vini tiesam specifiski, bet nu pec puvuma tocna negarso :D
biju uz veikalu jauno čipsu nav un smukā dzija dārga, :-/ tā kas man patika 5.99 par 5gb. tā, kas par 3.99 bija tikai pašā pašā apakšā zem visām tām smukajām dzijām un divas paciņas :-D
Manā galā - pārdaugavā vēja nav, tik saulīte smuki spīd :)
Par čipsuļiem runājot - man otrdien pusdienu un vakariņu vietā bij 2 čipsu pakas ar krējuma čipsiem, vakarā mamma atnesa marinēto gurķu un to ar uz pusēm notiesājām. Par tiem marinēto gurķu, man nešķiet briesmīgi. Garšo pēc eļļainiem gurķīšiem :-D Un es laikam esmu no tiem, kas pa vidu, jo nav topa augšgalā, bet ēst var :-)
Man riebj tie laima ar ko šie tur (t)
Man iekrājušās 3 Ugunsgrēka sērijas, ko darbā lūrēt, vakar bij ellīgi daudz darba, nekas nesanāca (t) :-D
Esmu pārlaimīga par to, ka man beeidzot sestdiena brīva, jau esmu nolēmusi tikai vārtīties pa gultu un neko nedarīt :-D
Zakja bildes fantastiskas, Tev tai līgavai ar kleitā spalvas?
Manai draudzenei ar šogad bij :-)Man patīk :-)
Ak jēziņ, kāda vētra! :D Liepājā tas neskaitās pat vējš! :D
Man pie mājām tikai divas lupatas no striķa norautas (ne manējās). Skatos un brīnos par tiem cilvekiem, kad viņi iemācīsies pareizi žaut veļu, ja pūš dienvidu vējš, tad nevar ar perpendikulāri žāvēt, ir jāžauj paralēli, pēc tam mētājas visu dienu tās drēbes! (t)