Uz nākamās nedēļas beigām būs pieejami, 28 stripi 14 lietošanas reizēm pa 13 Ls ,(var sarunāt arī ,ka pērk 0,45 sant gabalā tikai jāpērk pāra skaitlis (2,4,6...) Tām kurām interesē rakstiet uz manu e-pastu [email protected]
Es arī nesaprotu, par ko visi tā jūsmo. Diži baltāki zobi nepalika, bet jūtigi-nenormāi. Tagad "pārtieku" no Snesodine jūtīgo zobu zobupastas un zobu jutīgums tikuntā par sevi atgādina nemitīgi. Labāk dzīvot ar pusbaltiem zobiem un nejust tos pie katra sīkuma. :)
Es pirms kādiem 2 gadiem lietoju crestus. Man liekas, ka joprojām man ir baltāki zobi kā iepriekš un no zobu jutīguma ne miņas.:) Crest'u lietošanas laikā gan zobu jutīgums lika par sevi manīt, zobi ļoti smeldza un bija ļoti nepatīkamas sajūtas. Kādu laiciņu arī pēc to lietošanas zobi bija jūtīgi. Izvairījos no atsevišķiem produktiem un ziemā nemaz smaidīt negribēju, jo sala.:D
Es arī pirms 2 gadiem lietoju un tagad vēlos atkal. Zobi kļuva manāmi baltāki un daudzi man prasīja kā es tādus dabūju :-)
Zobi bija jutīgāki, bet tāpēc es nelietoju katru dienu, bet katru otro vai trešo, lai nav tik izteikts jutīgums 8-)
Pašlaik vēlos atkal lietot, bet man vēl jānobriest :-D