Esmu riskējusi pāris reizes dzīvē, bet nekad nav sanācis tā,kā gribēts.
Nezinu, varbūt citām ir savādāk, bet es jūtos pazemota pēc tam, ja vīrietis atbild ko citu (pat,ja neatšuj, bet tomēr ne tā,kā es vēlētos).
Vienreiz aizrakstīju bijušajam vēstuļdraugam pēc vairākiem gadiem :-) Sarakstījāmies ilgi un tad bija pārtraukums!Nu neko-aplauzos :-D Bet vismaz uzrakstīju un skaidrs,kas un kā!Smuki parunājāmies,tik beigās šis pasaka-starpcitu,man ir draudzene utt.Lai gan neitrāli parunājāmies,nez kāpēc ko tādu pieminēja :-D
Cik esmu dzirdējusi no puišiem, viņi domā, ja meitene pirmā kaut ko uzraksta un grib iepazīties, tad viņa vnk meklējas un ir izmisusi:D Labāk jau lai pats uzraksta, ja ir interese.
Kāpēc uzreiz izmisusi!? :-D
nu man ir gadījies rakstīt pirmajai un es nedomāju, ka viena sms norāda uz konkrētāko izmisumu, drīzāk interesi. Nav jau 100 jāsūta, vot tad gan ir pa traku :D
Neuzskatu, ka tas būtu izmisums, bet pašai jāizvērtē vai ir vērts.
Protams skaistāk, ka vīrietis prasmīgi uzrunā, pietam tāds kurš ir simpātisks, tīkams, bet arī tas nenozīmē, ka kaut kas sanāks. :-P
Bija man nesen sarakste ar vienu puisi!Pirmo reizi pati uzrakstīju,lai iedotu savu nr,jo viņš lūdza!Tagad,kad es neuzrakstu pirmā,ir klusums!Tā kā es vairs nerakstu un man tas nav vajadzīgs,tad ir skaidrs,kas arī tajā otrā galā notiek - nemaz uz to neiespringstu! |-)
Nē, nu man interesē, kāpēc tieši vakar, kas tad bija tāds, kas uzvedināja uz to? Jo nu vakar vispār neko nedarīju, kas varētu būt bijis saistībā ar Tevi:D