es tieši esmu sākusi elpot atkal :) bijām kopā daudzus gadus, pus duci, un pusi no tiem tikai tāpēc, ka man bija bail palikt vienai, pieradums, bailes utt. pārtraucu attiecības, bija ļoti ļoti jāsaņemas, ilgi un dikti tam noskaņojos, un jutu,ka lai arī man ir bail palikt vienai, ilgi mēs tā kopā nespēsim, ka tas ir tikai laika jautājums, kad šķirsimies. atradu sev dziesmu, vienu no Eminema dziesmām, kas man palīdzēja ļoti ļoti, deva spēku un apziņu, ka būs labi, un ka es dzīvoju savu dzīvi nevis vina dzīvi, vai draugu, ģimenes dzīvi.
kad to izdarīju, biju pārbijusies, sapakoju mantas, izgāju no mājas un vienkārši balsī raudāju. pārvācos, pirmās 3 dienas bija visgrūtākās, tāda stulba baile, ka pasaule sabruks, jo esmu viena, kā es dzīvošu, kā tikšu galā? un visu laiku pie sevis gaidīju, kad tad būs tas pasaules gals, bet ar katru rītu palika vieglāk, katru rītu pamodos un pasaule joprojām bija savā vietā, saule spīdēja pat spožāk, putni čivināja, koki zaļoja utt. visgrūtākais bija no mājas iziet šīs pirmās dienass, jutos tik ievainojama un bailīga, bet ar laiku pārgāja un ārā gāju ar prieku un smaidu sejā.
tagad man jau ir pavisam labi, esmu aizmirsusi un dzīvoju tālāk, un ieguvu apziņu, ka : lai arī kā viss beigsies, viss beigsies tā kā tam lemts beigties un viss būs labi! un ar joni nāca man apziņa, ka es spēju viena darīt visu, ko pirms tam darījām divatā, esmu neatkarīga atkal, pirms tam es pat kurpes noipirkt bez viņa nevarēju.
tāds mans stāsts, sanāca bez maz vai dienassgrāmata, un ceru, ka vismaz kādu tas iedvesmos un dos spēku (l)
lai veicas mīļās dāmas :-)