...ja vīrs pazemo...

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011

Sveiki!

Situācija man tāda - dzīvoju ar vīru jau 3 gadus, man 21, vinam 28, esam preceeti 2 gadus un mums ir gadu vecs deelins. Dziivojam kopaa ar vina draugu un taa drauga meiteni, visi kopiigi iireeejam maaju. Tacu probleema taada,ka viirs sava drauga prieksaa mani nepaartraukti pazemo, un peec tam,kad esam divataa, vins saka,ka taa nedomaa nemaz. Citreiz pat vispaar neko nesaka. Vins piemeeram, drauga klaatbuutnee man saka, ka nevar sagaidiit,kad aizvaaksos, ka es visiem tur trauceeju, ka vins buus laimiigs, kad beidzot aizpisiisos, ka sex vinam vispaar ar mani riebjoties, pat ar viirieti buutu labaak draazties, nekaa ar mani. A man vins saka, ka esmu pati labaakaa vinam sexaa,kas jebkad bijusi. Vins visu laiku skandina, ka esmu nulle, nieciiba. Ja es ko pasaku vina draugam par saimnieciskaam lietaam,piemeeram,ka aiz sevis jaavaac un ka 3 dienu vecie katli jaaizmazgaa, tad viirs atkal vinu aizstaav un es esmu sliktaa un visiem tai majaa trauceejot. Atseviski iet viirs dziivot arii negrib. Es saprotu,ka man vajadzeetu iet prom, bet man bails, kaa tiksu ar visu galaa, es pati straadaaju, bet vienlaga baidos, jo man veel ir beerns no 1. attieciibaam. Kaa, juusupraat,buutu pareizaak riikoties, iet vnk prom, vai samierinaaties beernu deel vai arii meeginaat runaat ar viiru?Es jau runaat esmu meeginaajusi, vins sola taa vairs nedariit, bet nekas nemainaas... Kad draugs nav klaat,saka,ka miil mnai un esmu vislabaakaa, bet,kaa draugs klaat,taa viss izmainaas..

02.10.2011 22:57 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Mēģinu tagad iedomāties pašu pretīgāko vārdu ar kādu varētu apzīmēt tavu vīru!
Murgs kaut kāds ne dzīve! Un tu ko tādu pieļauj? Jopcik, man būtu kauns no sava bērna, ja mani tā nozākātu un tad līstu bučoties!
Palika reizē pretīgi un dusmas uzdzina, ko vispār tāds kuilis no sevis iedomājas - viņš tev kaut kāds supermodelis, paraugvīrietis, balts un pūkains?!
Es personīgi uzskatu, ka tur pat nav variantu ko apdomāt - mūc un atpakaļ neskaties! Ja viņš var atļauties ko tādu, tad sazin ko vel izdomās rīt, sāks vel rokas palaist!
Piedod, bet tavs vīrs ir PRIDURAKS!
Es iespējams esmu pārāk agresīvi noskaņota, bet tam tupajam draugam arī vajadzētu normāli uzšaut!
Tu esi sieviete un nepieļauj, ka ar tevi grīdas mazgā un tava bērna priekšā tevi pazemo!
04.10.2011 20:13 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
vīrs pidars, bet tu muļķe!
Kas Tev liedz aiziet un attīstīt savu dzīvi normāli ar citu vīrieti?
un cik tev to bērnu ir? Ja sīkajam ir 2 gadi un tu izšķiries no vīra, viņam būs mazāk sāpīgi nekā pēc 5-6 gadiem, kad viņš būs sācis šo to saprast, kā arī kopēt attiecību modeli ģimenē.
Nu kur ir tava problēma - nesmuka, neizglītota/stulba vai vienkārši patīk būt par upuri?
Saņemies, sieviete!
04.10.2011 22:40 |

Reitings 30
Reģ: 29.09.2011
Nesaprotu par ko diskusija, pa durvīm laukā un prom jaukā, skaistā dzīvē no tāda morālā bomža un savos 21g. atradīsi savu patieso laimi, ja vien iemācīsies sevi cienīt.
Galvu augšā! ;-)
05.10.2011 19:20 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Tev ir 2 berni?
05.10.2011 21:54 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
opps, jau izlasiju. Negribas komentet, velu veiksmi
05.10.2011 21:56 |

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Oi, nebiju pabijusi te kadu laicinu,jo straadaaju, bet visas atbildes tagat izlasiiju.

Nu ar to kopaa dziivosanu ir taa,ka man arii tas besii vienkaarsi, bet kad es viiram saku,ka gribu,lai vini iet prom, viirs saka, ja es vinus aizdziisu, tad man buus jaamaksaa taa dala,ko vini maksaa. Un es zinu,ka viirs mani moraali tad apeediis. Visu laiku metiis aciis,ka taa ir mana vaina, ka pasiem vairaak jaamaksaa, utt.

Un kaads teica,ka esmu nepilngadiiga, bet taa nav, man ir 21. Ok, skukeens jau vien ir, bet nu peec likuma skatototies...

Nu viirs saakumaa nebija taads, peec gada aptuveni viss sitas sakas...

Domaaju,jaa, ka iesu prom,lai vini te visi tusee, nemaas grupnikaa vai ko vini tur dara:D
06.10.2011 02:40 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Aizej prom,varbūt,viņš sapratīs,ko ir nodarījis un mainīsies. Tas būs viņam kā spēriens. Un atrast citus īrniekus arī var mierīgi..Bet pats fakts,ka viņš tā izturās,amorāls... fui. Aizej labāk tagad un pēc kāda laika,būsi jau šito visu aizmirsusi/
06.10.2011 03:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits