...ja vīrs pazemo...

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011

Sveiki!

Situācija man tāda - dzīvoju ar vīru jau 3 gadus, man 21, vinam 28, esam preceeti 2 gadus un mums ir gadu vecs deelins. Dziivojam kopaa ar vina draugu un taa drauga meiteni, visi kopiigi iireeejam maaju. Tacu probleema taada,ka viirs sava drauga prieksaa mani nepaartraukti pazemo, un peec tam,kad esam divataa, vins saka,ka taa nedomaa nemaz. Citreiz pat vispaar neko nesaka. Vins piemeeram, drauga klaatbuutnee man saka, ka nevar sagaidiit,kad aizvaaksos, ka es visiem tur trauceeju, ka vins buus laimiigs, kad beidzot aizpisiisos, ka sex vinam vispaar ar mani riebjoties, pat ar viirieti buutu labaak draazties, nekaa ar mani. A man vins saka, ka esmu pati labaakaa vinam sexaa,kas jebkad bijusi. Vins visu laiku skandina, ka esmu nulle, nieciiba. Ja es ko pasaku vina draugam par saimnieciskaam lietaam,piemeeram,ka aiz sevis jaavaac un ka 3 dienu vecie katli jaaizmazgaa, tad viirs atkal vinu aizstaav un es esmu sliktaa un visiem tai majaa trauceejot. Atseviski iet viirs dziivot arii negrib. Es saprotu,ka man vajadzeetu iet prom, bet man bails, kaa tiksu ar visu galaa, es pati straadaaju, bet vienlaga baidos, jo man veel ir beerns no 1. attieciibaam. Kaa, juusupraat,buutu pareizaak riikoties, iet vnk prom, vai samierinaaties beernu deel vai arii meeginaat runaat ar viiru?Es jau runaat esmu meeginaajusi, vins sola taa vairs nedariit, bet nekas nemainaas... Kad draugs nav klaat,saka,ka miil mnai un esmu vislabaakaa, bet,kaa draugs klaat,taa viss izmainaas..

02.10.2011 22:57 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Šausmas. Es nevarētu paciest tādu attieksmi! (t)
02.10.2011 23:33 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
[kļūdas labojums]... kā Tavs vīrietis tagad izturās pret Tevi!
02.10.2011 23:33 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Nu bet kapēc Tu nevari aiziet, lai ir viņam attiecības ar bērniem kādas ir!
Es nesaprotu..
02.10.2011 23:35 |

Reitings 11
izlasīju un esmu šokā kāpēc vispār to paciet. Izskatās,ka viņam vienkārši kaut kādas novirzes(psihiskas). Varbūt viņš drauga priekšā domā,ka tā parāda kāds viņš vecis. fuii...
02.10.2011 23:48 |

Reitings 188
Mans padoms- ej prom no viņa! Tā būs labāk gan tev, gan taviem bērniem. Tavs arguments, ka viņš ir slikts tikai pret tevi, bet pret bērniem nē, nav iemesls, lai paliktu. Tas nav labs tēvs, kas pazemo sava bērna māti citu cilvēku priekšā.
02.10.2011 23:49 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Inguska21, Tu esi ne tikai mamma, bet arī sieviete. Bērni izaugs un izveidos savu dzīvi, taču arī Tev pašai, kā jebkuram cilvēkam, ir tiesības būt laimīgai. Daudzus gadus pieciešot kaut ko kaut kā vārdā, Tu zaudē tik vērtīgo laiku un ,iespējams palaid garām ko patiešām vērtīgāku par bļaurīgu, nesavaldīgu veci :-|
03.10.2011 00:11 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Sievu pelt - ta ir galigi acgarna taktika.
03.10.2011 00:28 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Gan jau grib parādīt tam draugam, ka ir īsts vecis un īstais saimnieks un valdnieks par savu sievu. Stulbi un pretīgi, tad jau sanāk, ka Tu neesi nekas (e)
OK, man pašai ir problēmas attiecībās, ka bieži tieku kritizēta,jo mans draugs uzskata, ka man jābūt ideālai, bet ne jau šitādiem vārdiem tas notiek un vēl kāda cita klātbūtnē pasarg Dievs- tas tiešām ir par traku. Tādam es būtu sen pa galvu iedevusi!
03.10.2011 00:47 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Marš prom!
Padomā par bērnu! Viņam uz kaut ko tādu,tavuprāt, ir jāklausās/jādzird?
03.10.2011 00:53 |

Reitings 81
Reģ: 10.02.2010
Parasti, kad ģimenēs bērns piedzimst, tad ir tā, ka veči izlaižās.. Nu, kad sieviete ir ar mazu bērnu, viņa ir neaizsargāta, un tad nu "brašuļi" ņem visrsroku.. Un sievietes, diemžēl, šadās situācijās, ir bezsspēcīgas.
Tavs vīrs izklausās tiešām slims.. Manuprāt, tādas scēnas rīko tīņi..
03.10.2011 02:26 |

Reitings 701
Gan tavs vecis ir slims, gan vina draugs, jo ja draugs buutu normaals, vins ko taadu nepielautu. Un taveejais nemainiisies, jo domaa, ka tev nav nekaadas izveeles un tu nekur nespruksi. Pieraadi, ka tev ir pasciena un raksturs! Padziivo paaris dienas kkur citur, pasaki, ka esi noleemusi aiziet. Ja vins tiesaam uzkersies, tad gaudos kaa suns pie tavaam kaajaam. Un kpc juus vispaar dziivojat kopaa ar draugiem? Ja jums ir divi beerni, juus mieriigi ar visiem pabalstiem varat atlauties savu maaju. Varbut, ja juus izvaaktos, situaacija mainiitos..
Es tavaa vietaa arii parunaatu ar vina draugu, izstaastiitu kaa vins izturas vina klaatbuutne, un kaa tavaa. Redzeetu, kas pasam draugam sakaams. Katraa zinjaa tava situaacija ir jaarisina un aatri.
03.10.2011 02:43 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
un viņš nepaskaidro, kāpēc tā dara? :D jebkurā gadījumā izklausās drausmīgi.
03.10.2011 14:44 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Tev te visas meitenes saka lai ej prom no sava vīra, ja sevi kaut nedaudz cieni, bet Tu te vēl centies vīru attaisnot sakot ka pret bērniem viņš ir labs. Padomā ar galvu, ja tavs vīrs Tevi tā noniecina tad rēķinies ar to ka bērns visu skatās un mācās no vecākiem... Pati saki ka vientuļajām mātēm ir finasiāli vieglāk dzīvot ar bērniem, tad es nesaprotu ko tu vēl dari pie sava vīra? Vienīgais izskaidrojums ka vēl neesi no viņa aizgājusi ir tas, ka Tev varbūt patīk ka viņš Tevi tā noniecina.
03.10.2011 14:55 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
es piekriitu wiki viedoklim - ja viens no Taviem berninjiem ir puika,pastav liela iespejamiba,ka izaugot lies,vinsh parnjems teva uzvedibas moeli attieciba uz sievietem..tas ir tiesham iespejams. Nu es te nebūšu tā,kura mētās gudro un nosodīs to,ka Tev ir 2 bērni,tas nav nekas traks,jo daudzām jau 20 gados ir pat vairāk kā 2 bērni,'bet fakts ir tāds,ka Tev ir jadomā par saviem bērniem - vai tiešām Tu gribi,ka viņi izaug tādā atmosfērā? Nu un ,ka viņs izturas ok pret sīčiem? cits vīrietis arī to spētu! Labāk labs patēvs,kas mīl jūs visus trīs,nekā tas izdzimtenis :@ tādam pa galvu vajag un vairāk neko! (e) Es domāju,ka viņam baigi patīk viņa draugs,viņš to uzskata par kruto džeku,bet pats tāds nejūtas,tpc arī viņa klātbūtnē pazemo Tevi,lai izceltos drauga acīs un parādītu ,ka ir ņe sliktāks( labāks - maybe) par viņu... (e)
03.10.2011 14:59 |

Reitings 2943
Vīrs tevi sauc par nulli, saka ka visiem traucē un labāk mīlēties ar čali nekā ar tevi un tu joprojām esi ar viņu kopā, jo viņš ir labs tēvs???? Es nesaprotu smieties vai raudāt par šādu situāciju.
Piekritīšu so.so jo es gan sapratu viņas domu gājienu un 100% piekrītu viņai.
Tev vajadzētu padomāt vairāk par sevi, jo kā izklausās vēl nepilngadīgai esot īsti neesi par sevi domājusi. Sāc pieaugt tiešām, jo tev ir divi bērni, kuriem patreizējais ģimenes modelis nav nekāds paraugs lai cik labs tas "tēvs" arī nebūtu.

Varbūt tavam čalim arī patīk vairāk sex ar savu draugu nekā ar tevi un tapēc tevi noliek līdz ar zemi sava draudziņa klātbūtnē, lai viņa "dāmīte" neuzmet lūpu. :-D :-D :-D
03.10.2011 15:02 |

Reitings 17
Reģ: 25.02.2009
Piedod, atvaino, bet vai tev pašai viss ir kārtībā ar domāšanu? laikam tāds tādu atrod. kā vispār kkas tāds pret sevi ir pieļaujams. Laikam visas sievietes nav vienādas, bet nu es tavā vietā mauktu viņam pa ģīmi. vai tiešām arī aizpistos no tās mājas, un mēģinātu kautkādaā veidā tikt ar visu galā.
Bet kad tas viss sākās? tad akd sākāt dzīvot? Kad precējāties nebija bijuši tādi gadījumi iepriekš?
04.10.2011 19:07 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Izteikts "tirāns-upuris" attiecību modelis, kas, starpcitu, nav nekāds retums. Es ieteiktu Tev iet pie psihoterapeita,jo diez vai pati spēsi tikt vaļa no šīs "upura" lomas...Un jo ātrāk sāksi kaut kādā veidā risināt šo problēmu, jo labāk...Vai šādi viņs vienmēr ir pret tevi izturējies? jeb kaut kas ir mainījies kopš Jūs dzīvojat ar viņa draugu? Ja viņs pirms tam ir bijis normāls cilvēks, varbūt vienkārši vajadzētu apdomāt iespēju dzīvot atsevišķi? Un vipār es šito "komūnas tipa" kopā dzīvošanu nesaprotu...nafig Jūs dzīvojat ar vīra draugiem? Tāds komunaļņiks vien sanāk....
04.10.2011 19:19 |

Reitings 446
Moš viram ar draugu un viņa beibi grupņiks?
04.10.2011 19:31 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Tralallla, varētu būt arī tāds variants :D Nē nu bet problēma ir nopietna,bet es patiešam nesaprotu - nafig jādzīvo četratā un vel ar 2 maziem bērniem?! Cik sapratu,tad viņi visi īrē māju, noīrēt 3 istabu dzīvokli sanāks tas pats,bet varbūt vismaz vīrs normāli izturēsies....Žēl man šīs sievietes,bet nu šeit neviens palidzēt nevar, tikai viņa pati...
04.10.2011 19:42 |

Reitings 200
Reģ: 28.09.2011
Es neesmu vardarbīgi noskaņota, bet pat man prasās uzšaut tādam.. Tas jau nav vecis, bet gan piena puika, kas citu klātbūtnē izrādās...
Apbrīnoju tevi kā tu kko tādu vēl paciet... Ja cieni sevi, tad rīkojies...
04.10.2011 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits