Svari.

Reitings 169
Reģ: 24.06.2011

Sveikas. :-)

Ko Jūs sakāt uz zināt par vīriešiem , kas pēc horoskopa ir svari ? :)

02.10.2011 17:27 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
jā un ļoti spītīgi viņi ir, esmu to novērojusi vairākos cilvēkos
04.10.2011 12:55 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Šorīt atcerējos, ka neatlaidība arī ir jāpiemin :-D
Mans gaidīja uz mani ļoti ilgi un saņēma DAUDZ randiņu atteikumus līdz tas notika :-D Bet redz, sagaidīja :-D
04.10.2011 13:13 |

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009
manējais ar ir svari un mūsu kombinācija /strēlnieks+svari/ ir vienkārši lieliska !
strīdi mums/tfu tfu tfu/ praktiski vispār nav, un ja ir, tad pēc 10min esam atkal uz laimes viļņa!
Ļoti mīļš, gādīgs, smieklīgs, interesants, ar savu viedokli, asu prātu, loģisks, patīk pamācīt, kas man dažreiz kaitina, bet nav uz strīdiem, vnm ir gatavs palīdzēt jebkuram ! arī ir mierīgs- nav uz kautiņiem un strīdiem, cenšas panākt visu ar runāšanu, kas man liekas ļoti seksīgi ! vnm ir ko teikt- vēl pietam ļoti argumentēti ! ir atvērts uz seksa spēlītēm, patīk lutināt!
nu bāc.. sākot domāt par viņu un viņa īpašībām - kā man ir paveicies !

ā un vēl kas! ĻOOOTI LABA LAIKA IZJŪTA, GANDRĪZ UZ MINŪTI !/to lasīu vienā žurnālā, ka tas ir tipiski svariem ;)
05.10.2011 23:05 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
es arii gribu svarus.(tikai nesutiet uz veikalu nopirkt :-D . :-D ) izklausas pec vnk ista garduminja...sasodiits,bet ziniet,horoskopos ir daudz patiesibas..arī t.s. Ķīniešu horoskops jeb gada dzīvnieki ir diezgan trāpigs....to visu savienojot jau iznāk kāds konkrēts tipāžs,kam pievērsties vai tieši otrādi -izvairīties
11.10.2011 20:58 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Pati esmu Svari un diezgan labi pazīstu 4 Svaru vīriešus-3 ir vnk nelietojami, 4ais ir ideāls kopdzīvei. ;-)
11.10.2011 21:24 |

Reitings 6
Reģ: 09.06.2016
Vai kādai ir bijusi šāda saderība- Jaunava + Svari? ;-)
25.06.2016 01:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pati esmu svari un pat es zinu ka laikam nekad īsti ar svaru vīrieti kopā negribētu būt, vismaz ne apmēram līdzīgā vecuma grupā kā es. Ir viens piemērs kurš ļoti krīt acīs. Itkā ir pat liela daļa manas iezīmēs, bet tās ir sareizinātas x10. Neizlēmība, neloģika, slinkums, ļoti daudz atrunas un galu galā smuks augumiņš, actiņas un smaidiņš to neatsver. Pati ar tādiem svariem vienkārši nevarētu būt kopā. Svariem ir niķis kacināt citus ja ir tāda iespēja. Pati to zinu un izmantoju, tomēr gan nepārspīlējot, bet tas vīrietis izmantos tik jēlus un neforšus kacināšanas veidus ka pat man acis paplešas no izbrīna.
Man pašai uznāk reizēm tāds svaru vājuma mirklis, bet ne tik ļoti kā tam svaru vīrietim.
25.06.2016 09:00 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ahh, veca tēma.

Precene sen atpakaļ dzidēju ka saderīgi. Komunikācijas ziņā vismaz varēja sazināties labi, neko vairāk gan nemācēšu teikt.
25.06.2016 09:01 |

Reitings 109
Reģ: 17.08.2015
Ļoti grūti pateikt kaut ko labu par Svariem. No manis novērotā Svaru vīrietis ir ļoti orientēts uz sevi - egoists. Praktiski nekad neatzīs, ka viņam nav taisnība. Liks pretī visstulbākos argumentus, bet neatzīs, ka ir kļūdījies. Ļoti prasīgs pret otru cilvēku. Pret sevi prasības daudz zemākas. Nekārtīgs. Paslinks. Raksturīga "bābiska" uzvedība - pūšanās par sīkumiem. Ja ir dusmīgs mierīgi var dienām nerunāt, ignorēt, neatbildēt uz jautājumiem. Ja otrs dara tāpat pretīm, tad tā ir necieņa, otra cilvēka čakarēšana, ja to dara Svari, tad tas ir ok! Tāda dubultā morāle. Ļoti viegli apvainojas. Ļoti veikli pagriež situāciju tā, lai pašam būtu ērtāk. Nogrūž atbildību uz otru. Ļoti smuki māk iekārtoties tā, lai pašam labāk un pēc iespējas mazāk jādara. Sagroza vārdus, situācijas sev par labu. Nepietiekošs atbalsts ikdienā. Esot kopā ar Svariem, it kā jā, esat kopā, bet tāpat tāda sajūta, ka pa dzīvi viens kulies.
Jāsaka godīgi, ļoti grūti nosaukt kādu labu īpašību. Tās sliktās ir tik lielā pārsvarā pār labajām. Ļoti grūti attiecības veidot ar Svaru vīrieti. Kopdzīvi varu raksturot kā no viena grāvja otrā.
07.07.2016 08:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits